Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ θα αποκαλύψει στον Μελέτη την αλήθεια μέσα από μια επώδυνη διαδικασία

08:42 - 27/11/2020

Ειλικρινής, ουσιαστική, εξομολογητική η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα όλα όσα θα διαδραματιστούν στις […] The post Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ θα αποκαλύψει στον Μελέτη την αλήθεια μέσα από μια επώδυνη διαδικασία appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ θα αποκαλύψει στον Μελέτη την αλήθεια

«Ο τραπεζίτης είναι απολύτως απεχθής στην Ανέτ. Έχει ζήσει έναν εφιάλτη. Απειλήθηκε. Βιάστηκε. Ήταν ένα σοκαριστικό γεγονός».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ θα αποκαλύψει στον Μελέτη την αλήθεια για τον βιασμό

ΕΛΛAΔΑ  Ειλικρινής και ουσιαστική όπως πάντα, η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV  όλα όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στις Άγριες Μέλισσες κατά τα επόμενα επεισόδια.  "Αυτός ο ρόλος είναι γραμμένος πάνω μου. Δε ξέρω πώς έγινε. Μου είχε πει η Μελίνα Τσαμπάνη ότι με είχε στο μυαλό της για την σειρά, αλλά δεν είχαμε κάνει ποτέ παρέα, δεν είχαμε γνωριστεί. Μου έκανε εντύπωση η απόλυτη ταύτιση που είχε με τον χαρακτήρα μου. Δε νομίζω ότι θα αντιδρούσα σε καμία από τις περιπτώσεις της ζωής της διαφορετικά. Δε μου έχει ξανατύχει ρόλος που να έχει τέτοια ομοιότητα με εμένα. Η Ανέτ είναι 1000% Κάτια. Είναι γοητευτικό και με χαλαρώνει, γιατί αντιδρώ όπως ο εαυτός μου.  Η Ανέτ είναι ένας ανοιχτ

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε