Η Ελένη Χατζίδου εξομολογείται: «Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα»
08:33 - 27/11/2020
Στην εκπομπή “Μαμάδες” βρέθηκε η Ελένη Χατζίδου, η οποία μίλησε στη Ζωή Κρονάκη για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, ενώ […]
The post Η Ελένη Χατζίδου εξομολογείται: «Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Χατζίδου: Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα στη γέννα
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε γιατί δεν έκανε επισκληρίδιο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗ Ελεάννα Τρυφίδου εξομολογείται: Θέλω να χάσω ακόμα 20 κιλά
Η μάχη με την παχυσαρκία. «Όταν έχασα τα πρώτα δέκα κιλά αισθάνθηκα σαν τον Τσιτσιπά». «Όταν φτάσω το στόχο μου θέλω να βάλω μπικίνι».
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου: «Γέννησα χωρίς επισκληρίδιο - Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμάδες για σπίτι» παραχώρησε η Ελένη Χατζίδου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πώς έμαθε...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου: Δε θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα
Στην εκπομπή «Μαμάδες» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Χατζίδου η οποία αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της. Η τραγουδίστρια ανέφερε...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου: «Γέννησα χωρίς επισκληρίδιο - Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμάδες για σπίτι» παραχώρησε η Ελένη Χατζίδου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πώς έμαθε ότι πάσχει από θρομβοφιλία...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Χατζίδου: «Δεν έκανα επισκληρίδιο και γέννησα στις 12 ώρες. Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα» (video)
Στην εκπομπή «Μαμάδες για σπίτι» με τη Ζωή Κρονάκη παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Χατζίδου και έκανε
To άρθρο Ελένη Χατζίδου: «Δεν έκανα επισκληρίδιο και γέννησα στις 12 ώρες. Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα» (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλένη Χατζίδου: "Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα στη γέννα"
Για την περίοδο της εγκυμοσύνης της
Διαβάστε το στο ekriti.gr