Η Ελένη Χατζίδου εξομολογείται: «Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα»

08:33 - 27/11/2020

Στην εκπομπή “Μαμάδες” βρέθηκε η Ελένη Χατζίδου, η οποία μίλησε στη Ζωή Κρονάκη για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, ενώ […] The post Η Ελένη Χατζίδου εξομολογείται: «Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Χατζίδου: Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα στη γέννα

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε γιατί δεν έκανε επισκληρίδιο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ελένη Χατζίδου: Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα

Δείτε όλα όσα είπε η Ελένη Χατζίδου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Ελεάννα Τρυφίδου εξομολογείται: Θέλω να χάσω ακόμα 20 κιλά

Η μάχη με την παχυσαρκία. «Όταν έχασα τα πρώτα δέκα κιλά αισθάνθηκα σαν τον Τσιτσιπά». «Όταν φτάσω το στόχο μου θέλω να βάλω μπικίνι».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου: «Γέννησα χωρίς επισκληρίδιο - Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμάδες για σπίτι» παραχώρησε η Ελένη Χατζίδου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πώς έμαθε...

Διαβάστε το στο Zougla

Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου: Δε θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα

Στην εκπομπή «Μαμάδες» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Χατζίδου η οποία αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της. Η τραγουδίστρια ανέφερε...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου: «Γέννησα χωρίς επισκληρίδιο - Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμάδες για σπίτι» παραχώρησε η Ελένη Χατζίδου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πώς έμαθε ότι πάσχει από θρομβοφιλία...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Χατζίδου: «Δεν έκανα επισκληρίδιο και γέννησα στις 12 ώρες. Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα» (video)

Στην εκπομπή «Μαμάδες για σπίτι» με τη Ζωή Κρονάκη παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Χατζίδου και έκανε To άρθρο Ελένη Χατζίδου: «Δεν έκανα επισκληρίδιο και γέννησα στις 12 ώρες. Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα» (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελένη Χατζίδου: "Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα στη γέννα"

Για την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»