Aρης Σερβετάλης: Ετσι οδηγήθηκα στην πίστη, στον Θεό
10:25 - 18/11/2019
Για τη στροφή του στην πίστη και στον Θεό μίλησε ο Άρης Σερβετάλης, αλλά και για το «Είσαι το ταίρι μου» στο οποίο πρωταγωνιστούσε. Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο ένθετο «Πολιτισμός» του «Βήματος της Κυριακής». Η τηλεοπτική επιτυχία με το «Είσαι το ταίρι μου» σας τρόμαξε τότε; Νομίζω ότι δεν ήμουν έτοιμος να […]
The post Aρης Σερβετάλης: Ετσι οδηγήθηκα στην πίστη, στον Θεό appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsone.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άρης Σερβετάλης: Έτσι οδηγήθηκα στον Θεό
ΕΛΛAΔΑ
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο «Πολιτισμός» της εφημερίδας «Το Βήμα» παραχώρησε ο Άρης Σερβετάλης μιλώντας -μεταξύ άλλων- για τους λόγους που τον έφεραν κοντά στον Θεό τα τελευταία χρόνια.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην εποχή της επιτυχίας που σημείωσε η σειρά «Είσαι το ταίρι μου». Όπως τονίζει ο ίδιος, η επιτυχία αυτή ήρθε σε μια φάση της ζωής του που δεν την περίμενε.
«Νομίζω ότι δεν ήμουν έτοιμος να το διαχειριστώ όλο αυτό, να διαχειριστώ τον εαυτό μου. Ήταν ένα κύμα που με ξεπερνούσε. Ήθελα να πάρω μια απόσταση» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν μετάνιωσε ποτέ του αυτήν την απόφαση καθώς τον οδήγησε στο σήμερα και σε αυτό είναι τώρα.
«Όχι, δεν μετάνιωσα καθόλου π
Διαβάστε το στο topontiki.grAρης Σερβετάλης: Έτσι οδηγήθηκα στον Χριστό
Για τη στροφή του στην πίστη και στον Θεό μίλησε ο Άρης Σερβετάλης, αλλά και για το «Είσαι το ταίρι μου» στο οποίο πρωταγωνιστούσε.
The post Aρης Σερβετάλης: Έτσι οδηγήθηκα στον Χριστό appeared first on EL.
Διαβάστε το στο el.gr