“Δεν έπαιξα στο Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη και τον ρόλο πήρε ο Αλέκος Αλεξανδράκης”

08:45 - 18/11/2019

Ο Νίκος Γαλανός υπήρξε ο τελευταίος ζεν πρεμιέ της Φίνος Φιλμ, πριν η θρυλική εταιρεία σταματήσει να παράγει ταινίες. Σε […] The post “Δεν έπαιξα στο Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη και τον ρόλο πήρε ο Αλέκος Αλεξανδράκης” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ν. Γαλανός: Δεν έπαιξα στο Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη και τον ρόλο πήρε ο Αλέκος Αλεξανδράκης

Ο Νίκος Γαλανός υπήρξε ο τελευταίος ζεν πρεμιέ της Φίνος Φιλμ, πριν η θρυλική εταιρεία σταματήσει να παράγει ταινίες. Ο Αγαπημένος ηθοποιός έδωσε συνέντεσυξη στην εφημερίδα «Espresso», κάνοντας και μερικές αποκαλύψεις.. “Μια μέρα αποφασίζω και πηγαίνω στον Φίνο. Βρίσκω τον διευθυντή της εταιρείας, τον Μάρκο Ζέρβα, συστημένος από τον Μπάρκουλη.. Μόλις με βλέπει εκείνος, αμέσως με αγκαλιάζει και μου λέει: “Μικρέ, ο Δημόπουλος ετοιμάζει μια ταινία με την Μάρω Κοντού. Θα τον φωνάξω να τα πούμε”. Έρχεται ο Δημόπουλος, με κοιτάζει, με ξανακοιτάζει και λέει στον Ζέρβα: “Δεν νομίζω ότι θα δέσει ως ζευγάρι στην ταινία με την Μάρω. Είναι πολύ πιτσιρικάς”. Η ταινία όπου δεν έπαιξα ήταν το “Μια Ιταλίδα απ

Διαβάστε το στο thestival.gr

«Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη»: Δεν έπαιξα εγώ και τον ρόλο πήρε ο Αλέκος Αλεξανδράκης

ΕΛΛAΔΑ  Υπήρξε ο τελευταίος ζεν πρεμιέ της Φίνος Φιλμ και ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Ο λόγος για τον Νίκο Γαλανό ο οποίος μιλώντας στην Espresso αποκάλυψε - μεταξύ άλλων- ότι στην ταινία «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη» ήταν να παίξει ο ίδιος με την Μάρω Κοντού, ωστόσο, τελευταία στιγμή τα πλάνα άλλαξαν και τη θέση του πήρε ο Αλέκος Αλεξανδράκης. «Μια μέρα αποφασίζω και πηγαίνω στον Φίνο. Βρίσκω τον διευθυντή της εταιρείας, τον Μάρκο Ζέρβα, συστημένος από τον Μπάρκουλη.. Μόλις με βλέπει εκείνος, αμέσως με αγκαλιάζει και μου λέει: “Μικρέ, ο Δημόπουλος ετοιμάζει μια ταινία με την Μάρω Κοντού. Θα τον φωνάξω να τα πούμε”. Έρχεται ο Δημόπουλος, με κοιτάζει, με ξανακ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Θα έπαιζε στο “Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη” αλλά πήρε τον ρόλο ο Αλεξανδράκης!

Ο Νίκος Γαλανός υπήρξε ο τελευταίος ζεν πρεμιέ της Φίνος Φιλμ, πριν η θρυλική εταιρεία σταματήσει να παράγει ταινίες. Σε μια εξομολόγηση για όλους και για όλα, ο Νίκος Γαλανός διηγείται και ένα πολύ συγκεκριμένο περιστατικό, στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα. “Μια μέρα αποφασίζω και πηγαίνω στον Φίνο. Βρλισκω τον διευθυντή της εταιρείας, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»