Παναγιωτόπουλος: Άκαιρη τη συζήτηση για άνοιγμα των σχολείων στις 7 Δεκεμβρίου
09:04 - 25/11/2020
«Νομίζω ότι είναι πρόωρη η συζήτηση για τις 7 Δεκεμβρίου», απάντησε, ερωτηθείς για την άρση του lockdown. «Άκαιρη» η συζήτηση για τα σχολεία. Ο Τάκης Παναγιωτόπουλος, εκ των επιστημόνων της ειδικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, η οποία κάνει τις σχετικές εισηγήσεις στην κυβέρνηση, χαρακτήρισε ως άκαιρη τη συζήτηση περί ανοίγματος των σχολείων στις 7 Δεκεμβρίου.
Αλλά και γενικότερα για το ισχύον lockdown, υποστήριξε το εξής: «Νομίζω ότι είναι πρόωρη η συζήτηση για τις 7 Δεκεμβρίου. Θέλω να ελπίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε μια με δυο εβδομάδες».
O επιδημιολόγος τόνισε πως δεν πρέπει να βιαστούμε να άρουμε τα περιοριστικά μέτρα, όπως έγινε το καλοκαίρι, κι έκανε λόγο για πα
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαρηγιάννης : Η άρση του lockdown θα γίνει με το άνοιγμα των δημοτικών στις 7 Δεκεμβρίου
Θα ακολουθήσουν σταδιακά το λιανεμπόριο και στη συνέχεια η εστίαση.
Διαβάστε το στο in.grΣαρηγιάννης : Η άρση του lockdown θα γίνει με το άνοιγμα των δημοτικών στις 7 Δεκεμβρίου
Διαβάστε το στο tanea.grΣαρηγιάννης : Η άρση του lockdown θα γίνει με το άνοιγμα των δημοτικών στις 7 Δεκεμβρίου
Διαβάστε το στο tovima«Πρόωρη η συζήτηση για άνοιγμα στις 7 Δεκεμβρίου»
Ακαιρη τη συζήτηση περί ανοίγματος των σχολείων στις 7 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον επιδημιολόγο Τάκη Παναγιωτόπουλο. Μείωση ιικού φορτίου στα λύματα Αθήνας-Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε το στο euro2day.grΣαρηγιάννης : «Η άρση του lockdown θα γίνει με το άνοιγμα των δημοτικών στις 7 Δεκεμβρίου»
Διαβάστε το στο to10.gr