Nίνο: Συγκινούν τα λόγια του για τον Παντελή Παντελίδη

08:34 - 25/11/2020

Tα γενέθλιά του θα είχε την περασμένη Δευτέρα ο Παντελής Παντελίδης αν το 2016 δεν έχανε To άρθρο Nίνο: Συγκινούν τα λόγια του για τον Παντελή Παντελίδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινούν τα λόγια του Νίνο για τον Παντελή Παντελίδη

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος θα είχε την περασμένη Δευτέρα τα γενέθλιά του… Με αφορμή τα γενέθλιά του, ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Συγκινούν τα λόγια του Νίνο για τον Παντελή Παντελίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συγκινεί η ανάρτηση του Nίνο για τον Παντελή Παντελίδη

Tα γενέθλιά του θα είχε την περασμένη Δευτέρα ο Παντελής Παντελίδης αν το 2016 δεν άφηνε την τελευταία του πνοή σε εκείνο το τροχαίο δυστύχημα...

Διαβάστε το στο Zougla

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του Παντελή Παντελίδη!

Η ανατριχιαστική ανάρτησή της

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»