Στέλιος Μάινας: Αυτός είναι ο λόγος που είπε “όχι” στις Άγριες Μέλισσες

08:24 - 25/11/2020

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” ήταν ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος αποκάλυψε γιατί είπε “όχι” στις Άγριες Μέλισσες. […] The post Στέλιος Μάινας: Αυτός είναι ο λόγος που είπε “όχι” στις Άγριες Μέλισσες appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Μάινας: Γιατί είπα όχι στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο ηθοποιός απάντησε και αν μετάνιωσε για την απόφασή του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Στέλιος Μάινας: Ο λόγος που είπα όχι στις Άγριες Μέλισσες – «Δεν το μετάνιωσα»

Ο Στέλιος Μάινας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και αποκάλυψε γιατί είπε «όχι» στις Άγριες Μέλισσες...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στέλιος Μάινας: Γιατί είπε “όχι” στις Άγριες Μέλισσες

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” ήταν ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος αποκάλυψε γιατί είπε “όχι” στις Άγριες Μέλισσες. Το άρθρο Στέλιος Μάινας: Γιατί είπε “όχι” στις Άγριες Μέλισσες εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Στέλιος Μάινας: Γιατί έριξε άκυρο στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Στέλιος Μάινας αποκαλύπτει ότι είχε δεχτεί πρόταση να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες». Ποιος ήταν όμως ο λόγος που την απέρριψε;Ο Στέλιος Μάινας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε δεχτεί πρόταση να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες». Παρόλα αυτά, αρνήθηκε την πρόταση και ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. «Μου είχαν προτείνει να είμαι στις Άγριες Μέλισσες, αλλά όταν μου είπαν ότι θα είναι καθημερινό τους απάντησα ότι “δεν αντέχω να κάνω καθημερινό, αφήστε το καλύτερα”. Η καθημερινή σειρά είναι μια εξάντληση φοβερή», είπε χαρακτηριστικά. Έπειτα, δήλωσε πως «δεν κοίταξα καν για ποιο ρόλο με ήθελαν, αν και μου

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Στέλιος Μάινας - Ο λόγος που είπε “όχι” στις Άγριες Μέλισσες

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»