Παναγιωτόπουλος σε ΣΚΑΪ: Μην το κάνουμε όπως το καλοκαίρι - Πρόωρη η συζήτηση για άρση μέτρων

07:42 - 25/11/2020

«Φαίνεται τάση σταθεροποίησης του αριθμού των νέων κρουσμάτων είναι ιδιαιτέρα σημαντικό. Η αντανάκλαση όμως αυτού σε νοσηλείες, διασωληνώσεις, και πολύ φοβάμαι και σε θανάτους, έχει διαφορά φάσης. Πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή» τόνισε ο επιδημιολόγο...

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιωτόπουλος : Να μη βιαστούμε όπως το καλοκαίρι – Πρόωρη η συζήτηση για άρση των μέτρων

«Νομίζω ότι είναι πρόωρη η συζήτηση για τις 7 Δεκεμβρίου. Θέλω να ελπίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε μια με δυο εβδομάδες» ανέφερε, ο κ. Παναγιωτόπουλος. 

Διαβάστε το στο in.gr

Παναγιωτόπουλος : Να μη βιαστούμε όπως το καλοκαίρι – Πρόωρη η συζήτηση για άρση των μέτρων

«Νομίζω ότι είναι πρόωρη η συζήτηση για τις 7 Δεκεμβρίου. Θέλω να ελπίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε μια με δυο εβδομάδες» ανέφερε, ο κ. Παναγιωτόπουλος. 

Διαβάστε το στο tovima

Κορονοϊός – Παναγιωτόπουλος: «Μην το κάνουμε όπως το καλοκαίρι – Πρόωρη η συζήτηση για άρση μέτρων»

«Νομίζω ότι είναι πρόωρη η συζήτηση για τις 7 Δεκεμβρίου. Θέλω να ελπίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε μια με δυο εβδομάδες» ανέφερε, χαρακτηρίζοντας ως άκαιρη τη συζήτηση περί ανοίγματος των σχολείων στις 7 Δεκεμβρίου.  The post Κορονοϊός – Παναγιωτόπουλος: «Μην το κάνουμε όπως το καλοκαίρι – Πρόωρη η συζήτηση για άρση μέτρων» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παναγιωτόπουλος: Μην το κάνουμε όπως το καλοκαίρι – Πρόωρη η συζήτηση για άρση μέτρων

«Τα αποτελέσματα λόγω της διασποράς καθυστερούν, ήταν μεγαλύτερη η πρόκληση απ’ ό,τι κανένας έβλεπε»

Διαβάστε το στο news.gr

Παναγιωτόπουλος: Μην το κάνουμε όπως το καλοκαίρι – Πρόωρη η συζήτηση για άρση μέτρων

Lamianow.gr Παναγιωτόπουλος: Μην το κάνουμε όπως το καλοκαίρι – Πρόωρη η συζήτηση για άρση μέτρων Για παράταση του λοκντάουν έκανε λόγο ο επιδημιολόγος, και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Τάκη Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρέπει να βιαστούμε όπως το καλοκαίρι. «Φαίνεται τάση σταθεροποίησης του αριθμού των νέων κρουσμάτων, είναι κάτι ιδιαιτέρα σημαντικό… Η αντανάκλαση όμως αυτού σε νοσηλείες, διασωληνώσεις, και πολύ φοβάμαι και σε θανάτους, έχει διαφορά φάσης. […] Παναγιωτόπουλος: Μην το κάνουμε όπως το καλοκαίρι – Πρόωρη η συζήτηση για άρση μέτρων Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Παναγιωτόπουλος: Να μην βιαστούμε, όπως το καλοκαίρι - Πρόωρη η συζήτηση για άρση μέτρων

Για παράταση του lockdown και μετά την 30ή Νοεμβρίου κάνει λόγο ο ομότιμος καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Τάκης Παναγιωτόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρέπει να βιαστούμε όπως το καλοκαίρι. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως «φαίνεται τάση σταθεροποίησης του αριθμού των νέων κρουσμάτων, είναι κάτι ιδιαιτέρα σημαντικό. Η […]

Διαβάστε το στο

Τάκης Παναγιωτόπουλος για lockdown: Πρόωρη η συζήτηση για άρση μέτρων

Για παράταση του lockdown μίλησε ο επιδημιολόγος και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Τάκης Παναγιωτόπουλος ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρέπει να βιαστούμε όπως το καλοκαίρι.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Τάκης Παναγιώτοπουλος κορωνοϊός: Πρόωρη η συζήτηση για άρση μέτρων

Τάκης Παναγιώτοπουλος κορωνοϊός: Ο επιδημιολόγος τόνισε ότι αυτή τη στιγμή είναι αρκετά νωρίς για να μιλήσουμε για άρση των μέτρων.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Παναγιωτόπουλος: "Πρόωρη η συζήτηση για άρση μέτρων"

"Αλλιώτικα τα φετινά Χριστούγεννα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Παναγιωτόπουλος: Πρόωρη η συζήτηση για άρση του lockdown

Για παράταση του lockdown έκανε λόγο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο επιδημιολόγος Τάκης Παναγιωτόπουλος υπογραμμίζοντας πως δεν πρέπει να βιαστούμε όπως... The post Παναγιωτόπουλος: Πρόωρη η συζήτηση για άρση του lockdown appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Τάκης Παναγιώτοπουλος κορωνοϊός: Πρόωρη η συζήτηση για άρση μέτρων

Τάκης Παναγιώτοπουλος κορωνοϊός: Ο επιδημιολόγος τόνισε ότι αυτή τη στιγμή είναι αρκετά νωρίς για να μιλήσουμε για άρση των μέτρων.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Στην Κωνσταντινούπολη στις 19 Οκτωβρίου ο Όλαφ Σολτς - Συνάντηση με Ερντογάν για μεταναστευτικό και Μ. Ανατολή

Ισραήλ: «Σκανδαλώδη» τα συμπεράσματα από την έρευνα του ΟΗΕ για τη Γάζα

Νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων ζήτησε ο Πούτιν σε διεθνή διάσκεψη

Christopher Reeve: Ένας πραγματικός «Σούπερμαν» και στη ζωή – Ήταν ένας άνδρας από ατσάλι…

Τα 3 πιο κοινωνικά ζώδια - Είναι η ψυχή της παρέας

Στο Βελιγράδι σήμερα ο Ερντογάν, για σύσφιξη διπλωματικών και οικονομικών σχέσεων