Βιεϊρίνια: «Θα βρω τον εαυτό μου» (vid)
12:21 - 23/11/2020
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε στην κάμερα του PAOK TV μετά το τέλος του χθεσινού (23/11) αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σ’ ένα ματς, που σημαδεύτηκε από την επιστροφή του Πορτογάλου με την ασπρόμαυρη φανέλα. Δείτε και ακούστε όσα δήλωσε:
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βιεϊρίνια: «Χρειάζομαι χρόνο, αλλά σιγά σιγά θα βρω τον εαυτό μου»
Για το διάστημα που απουσίασε από τον ΠΑΟΚ και την επιστροφή του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο PAOK TV
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒιεϊρίνια: «Θα βρω τον εαυτό μου» (vid)
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ και ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά τόνισε πόσο όμορφα νιώθει που αγωνίζεται ξανά, και πως χρειάζεται χρόνο για να βρει τον κανονικό του εαυτό.
Διαβάστε το στο GazzettaΒιεϊρίνια: «Χρειάζομαι χρόνο, αλλά σιγά σιγά θα βρω τον εαυτό μου»
Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:Για την επιστροφή του: «Νιώθω καλά. Τα πρώτα 10-15 λεπτά ήταν δύσκολα. Μετά προσπάθησα να βρω τον εαυτό μου, τον ρυθμό μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και να συνεχίσουμε έτσι». Για το τι του έλειψε: «Όλα, μου έλειψε η καθημερινότητα. Οι προπονήσεις, τα […]
Το άρθρο Βιεϊρίνια: «Χρειάζομαι χρόνο, αλλά σιγά σιγά θα βρω τον εαυτό μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΒιεϊρίνια: «Χρειάζομαι χρόνο, αλλά σιγά σιγά θα βρω τον εαυτό μου» (video)
ΠΑΟΚ: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στάθηκε στην επιστροφή τους στις αγωνιστικές…
Διαβάστε το στο onsports.grΒιεϊρίνια: «Νιώθω καλά, θα βρω τον εαυτό μου» (vid)
Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μίλησε το PAOK TV ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα βρει τον εαυτό του.
Διαβάστε το στο fosonline.grΒιεϊρίνια : «Χρειάζομαι χρόνο, αλλά σιγά σιγά θα βρω τον εαυτό μου» (vid)
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για την επιστροφή του στη δράση τονίζοντας πως θέλει τον χρόνο του για να βρεθεί στην κατάσταση που επιθυμεί.
Διαβάστε το στο to10.gr