Τάσος Κωστής: Στο πλευρό της συζύγου του που δίνει μάχη με τον καρκίνο – “Τώρα της δίνω εγώ δύναμη”

20:00 - 20/11/2020

Ο Τάσος Κωστής έδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο και πλέον έχει βγει νικητής. To άρθρο Τάσος Κωστής: Στο πλευρό της συζύγου του που δίνει μάχη με τον καρκίνο – “Τώρα της δίνω εγώ δύναμη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Κωστής: Ξεπέρασε τον καρκίνο και τώρα παλεύει και η σύζυγός του! “Τώρα της δίνω εγώ δύναμη”

Ο Τάσος Κωστής έδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο και πλέον έχει βγει νικητής. Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε στο πλευρό του την οικογένειά ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Τάσος Κωστής: Ξεπέρασε τον καρκίνο και τώρα παλεύει και η σύζυγός του! “Τώρα της δίνω εγώ δύναμη” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τάσος Κωστής: Νίκησε τον καρκίνο και τώρα είναι στο πλευρό της συζύγου του που δίνει μάχη με την επάρατη νόσο

ΕΛΛAΔΑ  Ο Τάσος Κωστής έδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο και πλέον έχει βγει νικητής. Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε στο πλευρό του την οικογένειά του, η οποία τον στήριξε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.   Ο Τάσος Κωστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και αποκάλυψε πως και η σύζυγός του υποβλήθηκε σε χειρουργείο καρκίνου στον πνεύμονα. Ο ίδιος είναι συνεχώς στο πλευρό της και της δίνει δύναμη.   Πριν από δύο χρόνια αντιμετωπίσατε καρκίνο και δώσατε τη μάχη σας πολύ θαρραλέα.   Μου έδωσε ο καρκίνος αυτό το δικαίωμα. Όταν το ανακάλυψα είπα «Τετέλεσται» γιατί μιλάμε για μία ανίατη αρρώστια. Έπρεπε πρώτα να συνειδητοποιήσω μέσω των γιατρών και των εξετάσεων εάν μου έδινε το

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κωστής: Στο πλευρό της συζύγου του που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Ο αγαπημένος ηθοποιός δίνει ξανά "μάχη"

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας