Γεωργιάδης για επιδρομή του Ρουβίκωνα: Δεν τους φοβόμαστε [εικόνες]

16:00 - 17/11/2019

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας έριξαν λίγο μετά τις 12:30 φέιγ βολάν έξω από το […] The post Γεωργιάδης για επιδρομή του Ρουβίκωνα: Δεν τους φοβόμαστε [εικόνες] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αδωνις Γεωργιάδης για Ρουβίκωνα: «Δεν τους φοβόμαστε»

Λίγη ώρα μετά την επιδρομή που πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα στο σπίτι του, πετώντας τρικάκια, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τοποθετήθηκε...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αδ. Γεωργιάδης για Ρουβίκωνα: «Δεν φοβόμαστε»

«Δεν τους φοβόμαστε». Με τη φράση αυτή στο Twitter σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων το «ντου» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του, προσθέτοντας με νόημα προς όσους θελήσουν να υποβαθμίσουν το γεγονός ότι στο σπίτι βρίσκεται και ο 5χρονος γιος του. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Γεωργιάδης για επίθεση Ρουβίκωνα: Στο σπίτι μένει και ο 5χρονος γιος μου – Δεν τους φοβόμαστε!

Με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να απαντήσει στο «ντου» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του, λέγοντας «δεν τους φοβόμαστε». The post Γεωργιάδης για επίθεση Ρουβίκωνα: Στο σπίτι μένει και ο 5χρονος γιος μου – Δεν τους φοβόμαστε! appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Γεωργιάδης για την επίθεση στο σπίτι του: Δεν τους φοβόμαστε

"Δεν τους φοβόμαστε" έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επίθεση με τρικάκια στο σπίτι του από τον "Ρουβίκωνα".

Διαβάστε το στο real.gr

Γεωργιάδης για Ρουβίκωνα: Δεν τους φοβόμαστε

Πολιτική  Μήνυμα μέσω Twitter έστειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, για την παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του.  «Κυριακή πρωί επέλεξαν να επιτεθούν στο σπίτι μου, φωνάζοντας και πετώντας τρικάκια. Η οικία αποτελούσε και αποτελεί άσυλο σε όλους τους πολιτισμούς , σπεύδω όμως να προλάβω δηλώσεις τύπου: "δεν πυροβόλησαν κιόλας..", ότι μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου. Δεν τους φοβόμαστε!», ανέφερε χαρακτηριστικά.    ΓεωργιάδηςΡουβίκωναςτρικάκιαHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: Καταδικάζουν την επίθεση του Ρουβίκωνα υπουργοί και στελέχη κομμάτων

Έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη έφτασαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» και πέταξαν φέιγ βολάν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν φέιγ βολάν και αποχώρησαν, ενώ στη συνέχεια έκαναν ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου, μέσω της οποίας επιτίθενται στον υπουργό Ανάπτυξης. Μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση για τον […]

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Η απάντηση Α. Γεωργιάδη στον Ρουβίκωνα: «Δεν τους φοβόμαστε»

Μέσω twitter o Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στο Ρουβίκωνα μετά το περιστατικό με τα τρικάκια έξω από το σπίτι του. Λίγη ώρα μετά την επιδρομή που πραγματοποιήσαν μέλη του Ρουβίκωνα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τοποθετήθηκε, τονίζοντας πως…  «σπεύδω όμως να προλάβω δηλώσεις τύπου: δεν πυροβόλησαν κιόλας..». Επιπλέον, αφού ανέφερε πως «μέσα εκεί μένει και ο […] The post Η απάντηση Α. Γεωργιάδη στον Ρουβίκωνα: «Δεν τους φοβόμαστε» appeared first on mononews.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Άδωνις Γεωργιάδης για «επίσκεψη» Ρουβίκωνα στο σπίτι του: Δεν τους φοβόμαστε

Με ανάρτηση στο Twitter απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην απρόσκλητη «επίσκεψη» μελών του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του. Δείτε τι γράφει ο υπουργός Ανάπτυξης.Ο υπουργός Ανάπτυξης γράφει: «Κυριακή πρωί επέλεξαν να επιτεθούν στο σπίτι μου, φωνάζοντας και πετώντας τρικάκια. Η οικία αποτελούσε και αποτελεί άσυλο σε όλους τους πολιτισμούς , σπεύδω όμως να προλάβω δηλώσεις τύπου: «δεν πυροβόλησαν κιόλας..», ότι μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου. Δεν τους φοβόμαστε!». Η ανάρτησή του συνοδεύεται από φωτογραφίες με τα φέιγ βολάν που πέταξαν τα μέλη της αναρχική συλλογικότητας. {https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1196058931237474304?s=20}

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Γεωργιάδης για Ρουβίκωνα: «Δεν τους φοβόμαστε»

Την παρέμβαση που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας το μεσημέρι της Κυριακής στο σπίτι του σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Α.Γεωργιάδης για Ρουβίκωνα: «Μέσα μένει κι ο 5χρονος γιος μου - Δεν τους φοβόμαστε»

Λίγη ώρα μετά την επιδρομή που πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα στο σπίτι του, πετώντας τρικάκια, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τοποθετήθηκε, τονίζοντας πως...  «σπεύδω όμως να προλάβω δηλώσεις τύπου: δεν πυροβόλησαν κιόλας..».  Επιπλέον, αφού ανέφερε πως «μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου», ξεκαθάρισε ότι «Δεν τους φοβόμαστε!». Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη στον λογαριασμό του στο Twitter Κυριακή πρωί επέλεξαν να επιτεθούν στο σπίτι μου, φωνάζοντας και πετώντας τρικάκια. Η οικία αποτελούσε και αποτελεί άσυλο σε όλους τους πολιτισμούς , σπεύδω όμως να προλάβω δηλώσεις τύπου: «δεν πυροβόλησαν κιόλας..», ότι μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου. Δεν τους φοβόμαστε! pic.twitter.com/ob

Διαβάστε το στο pronews.gr

Γεωργιάδης για Ρουβίκωνα: Δεν τους φοβόμαστε, εκεί μένει κι ο πεντάχρονος γιος μου

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων «απάντησε» στην παρέμβαση της συλλογικότητας...

Διαβάστε το στο news.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: Καταδίκη της επίθεσης του Ρουβίκωνα από υπουργούς και στελέχη κομμάτων

Την επίθεση στην οικία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, καταδίκασαν με αναρτήσεις τους στο twitter, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο […] The post Άδωνις Γεωργιάδης: Καταδίκη της επίθεσης του Ρουβίκωνα από υπουργούς και στελέχη κομμάτων appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Πήρε το θρίλερ στο Αλεξανδρειο απέναντι στον Άρη, με… υπογραφή Άνταμς το Μαρούσι (72-74)

Οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος: Το κατάλαβαν οι επιβάτες – Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Έκτακτο: Πέθανε ο Γιάννης Μπουτάρης

Πάτησε στην κορυφή η ΑΕΚ: 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Κέιτ Μίντλετον: Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα της Ουαλίας – Μάγεψε τα πλήθη με την παρουσία της στο πλευρό του Ουίλιαμ

Νέο «χαστούκι» στη Σίτι από την Μπράιτον 2-1: Τέταρτη σερί ήττα