Κατερίνα Καραβάτου: Η δημόσια συγγνώμη για το τρέιλερ που πρόσβαλε τα ΑμεΑ - Καταγγελία από Νένα Χρονοπούλου (Video)
13:28 - 20/11/2020
ΕΛΛAΔΑ
Με μια δημόσια συγγνώμη καλημέρισε η Κατερίνα Καραβάτου τους τηλεθεατές το πρωί της Παρασκευής, απολογούμενη για το τρέιλερ της εκπομπής που προβλήθηκε μέσα από τον αέρα του Star την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020.καθώς θεωρήθηκε προσβλητικό και ρατσιστικό προς τα ΑμεΑ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.
«Πριν αρχίσουμε θέλω να πω εγώ κάτι, το οποίο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε πραγματικά όλοι ειλικρινώς συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας τρέιλερ. Είναι, όπως αντιλαμβάνεστε, πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση, δεν έχουμε δείξει ποτέ τέτοια δείγματα, ειλικρινά ποτέ ποτέ και στη ζωή μας την προσωπική αλλά και στη
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καραβάτου: Η δημόσια συγγνώμη μετά τις αντιδράσεις για το video που πρόσβαλε τα ΑμεΑ
Στις αντιδράσεις που προκάλεσε το trailer της χθεσινή εκπομπής και στους ανθρώπους που ένιωσαν ότι προσβάλλονται με αυτό θέλησαν να ζητήσουν συγγνώμη μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. «Θέλω να πω κάτι που θεωρώ ότι είναι σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε όλοι ειλικρινά συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας trailer. Είναι πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμιά πρόθεση και δεν έχουμε δείξει ειλικρινά ποτέ τέτοια δείγματα και στην προσωπική μας ζωή και στην τηλεοπτική μας πορεία. Μπορούμε να εισηγηθούμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Δεν θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε. Δεν ήταν
Διαβάστε το στο spoilers