Κορονοϊός: “Είδα την κηδεία του πατέρα μου στο viber”

10:15 - 20/11/2020

Ένα από τα πιο σοκαριστικά και ταυτόχρονα θλιβερά χαρακτηριστικά του κορονοϊού, είναι ότι ασθενείς φεύγουν από τη ζωή ολομόναχοι και την ίδια στιγμή οι δικοί ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κορονοϊός: “Είδα την κηδεία του πατέρα μου στο viber” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραγίζει καρδιές οι γιος 73χρονου που έφυγε από κοροναϊό: «Είδα την κηδεία του πατέρα μου στο Viber»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σοκαριστική μαρτυρία στο MEGA : «Είδα την κηδεία του πατέρα μου στο Viber»

Περιέγραψε το αυστηρό πρωτόκολλο που ακολουθείται για τους θανάτους λόγω Covid

Διαβάστε το στο in.gr

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο tovima

Κορονοϊός – Σοκαριστική μαρτυρία: «Είδα την κηδεία του πατέρα μου στο viber»

Τη δραματική ιστορία που έζησε, όταν αναγκάστηκε να δει την κηδεία του πατέρα του, που κατέληξε λόγω Covid, μέσω κινητού τηλεφώνου, περιέγραψε ο Κώστας Οικονομίδης... The post Κορονοϊός – Σοκαριστική μαρτυρία: «Είδα την κηδεία του πατέρα μου στο viber» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοκαριστική μαρτυρία: «Είδα την κηδεία του πατέρα μου στο Viber»

Τη δραματική ιστορία που έζησε, όταν αναγκάστηκε να δει την κηδεία του πατέρα του -που έφυγε λόγω Covid- μέσω κινητού τηλεφώνου, περιέγραψε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Κώστας Οικονομίδης. Όπως σημείωσε ο κ. Οικονομίδης, προχώρησε στην ανάρτηση στα social media για το θέμα όχι για να λάβει τον οίκτο των ανθρώπων, αλλά για να αφυπνίσει […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Ευρώπη -ειδικά η ευρωζώνη- κινδυνεύει από μία μεγαλύτερη ζημιά

Έβριζαν και απειλούσαν 12χρονη με βίντεο στο TikTok στη Θεσσαλονίκη - Δικογραφία σε βάρος 8 συμμαθητών της

Αμερικανοί βουλευτές ζητούν ενημέρωση για «μετεγκατάσταση» της Χαμάς στην Τουρκία – Στο «κάδρο» και τα κατεχόμενα της Βόρειας Κύπρου

Προϋπολογισμός 2025: Προβλέψεις για υψηλότερα πλεονάσματα και φορολογικά έσοδα

Εύη Βατίδου: «Είναι απαραίτητο να υπάρχει ερωτική συνουσίαση γιατί βοηθάει στην αναπαραγωγή των κυττάρων»

Ράφα Ναδάλ: Φοβερό εξώφυλλο της Marca για το τέλος του Ισπανού θρύλου του τένις