Κώστας Κόκλας: «Και στην Γ΄ Εθνική να είναι ο Παναθηναϊκός, θέλω να του ρίχνω τεσσάρες!»
09:44 - 20/11/2020
Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε ο Κώστας Κόκλας, ο...
Το άρθρο Κώστας Κόκλας: «Και στην Γ΄ Εθνική να είναι ο Παναθηναϊκός, θέλω να του ρίχνω τεσσάρες!» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απίστευτη ατάκα: “Και στην Γ΄ Εθνική να είναι ο Παναθηναϊκός, θέλω να του ρίχνω τεσσάρες!”
Ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Κόκλας, μίλησε στο «ΦΩΣ» για τη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό, λίγο πριν το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Απίστευτη ατάκα: “Και στην Γ΄ Εθνική να είναι ο Παναθηναϊκός, θέλω να του ρίχνω τεσσάρες!” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚώστας Κόκλας: «Και στην Γ΄ Εθνική να είναι ο Παναθηναϊκός, θέλω να του ρίχνω τεσσάρες»
Κώστας Κόκλας: Ο ηθοποιός γνωστός για τα "ερυθρόλευκα" αισθήματά του μίλησε για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.
Διαβάστε το στο pagenews.grΚώστας Κόκλας : «Και στη Γ΄Εθνική να είναι ο Παναθηναϊκός, θέλω να του ρίχνω τεσσάρες»
Ατάκα που θα συζητηθεί από τον Κώστα Κόκλα, γνωστό για τα ερυθρόλευκά του συναισθήματα. «Θέλω να ρίχνω τεσσάρες στον Παναθηναϊκό».
Διαβάστε το στο to10.grΚώστας Κόκλας: «Και στην Γ΄ Εθνική να είναι ο Παναθηναϊκός, θέλω να του ρίχνω τεσσάρες»
Κώστας Κόκλας: Ο ηθοποιός γνωστός για τα "ερυθρόλευκα" αισθήματά του μίλησε για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.
Διαβάστε το στο