Λάμπρος Χούτος & Ματίνα Ζάρα: Βόλτα στη Γλυφάδα για τους μελλόνυμφους!

07:00 - 20/11/2020

O Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί, ωστόσο είναι φουλ ερωτευμένοι και μάλιστα η συγκατοίκηση ήρθε πολύ γρήγορα...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάμπρος Χούτος & Ματίνα Ζάρα: Βόλτα στη Γλυφάδα για τους μελλόνυμφους!

O Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί, ωστόσο είναι φουλ ερωτευμένοι και μάλιστα η συγκατοίκηση ήρθε πολύ γρήγορα στη σχέση τους...

Διαβάστε το στο Zougla

Τι προτείνει ο Αναστασιάδης για τους εμβολιασμούς

Σε τηλεδιάσκεψη των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά την οποία συζητήθηκαν τρόποι περαιτέρω συντονισμού για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού που πλήττει όλα τα κράτη μέλη, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Το άρθρο Τι προτείνει ο Αναστασιάδης για τους εμβολιασμούς εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Άγιος Έρωτας» – Πέμπτη: Ο Παύλος απολύει την Βιργινία

«Ταμπού» – Πέμπτη: Η Ευδοξία βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα

«Η Γη της Ελιάς» – Πέμπτη: Ο Γιώργης και η Αριάδνη δείχνουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Με τον σύντροφό μου δεν συνηθίζουμε να κυκλοφορούμε σε δημόσιους χώρους για να αποφεύγουμε τους απαράδεκτους τίτλους»

Δόμνα Μιχαηλίδου: Τα πρώτα της λόγια για την εγκυμοσύνη της – «Είμαι πολύ καλά, έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη προς το παρόν»

4 πιθανοί λόγοι για τους οποίους νιώθετε πάντα κρύο