Φαν Σιπ: "Έχουμε ένα πλάνο, χτίζουμε μία νέα ομάδα"

13:00 - 17/11/2019

Οι Τζον Φαν Σιπ και Παντελής Χατζηδιάκος μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Εθνικής με τη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ (18/11, 21:45) για την 10η και τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαν΄τ Σιπ: Έχουμε πλάνο, χτίζουμε μία νέα ομάδα, είμαι ικανοποιημένος

O Τζον Φαν΄τ Σιπ, μιλώντας με αφορμή τον αυριανό (21:45/ΟAKA) τελευταίο παιχνίδι της εθνικής μας […] The post Φαν΄τ Σιπ: Έχουμε πλάνο, χτίζουμε μία νέα ομάδα, είμαι ικανοποιημένος appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φαν΄τ Σιπ: «Έχουμε πλάνο, χτίζουμε μία νέα ομάδα, είμαι ικανοποιημένος από την εξέλιξη»

O Τζον Φαν΄τ Σιπ, μιλώντας με αφορμή το αυριανό (21:45/ΟAKA) τελευταίο  παιχνίδι της εθνικής μας για την προκριματική φάση του Euro 2020  με την Φινλανδία, που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη παρουσία της σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, σαν δεύτερη από τον όμιλό μας, εξήγησε ότι «υπάρχει πλάνο και χτίζεται μία νέα ομαδα», δηλώνοντας ικανοποιημένος από την εξέλιξη του σχεδιασμού:  «Έχουμε ένα πλάνο, θέλουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και αν κερδίσουμε θα είναι ένα μπόνους. The post Φαν΄τ Σιπ: «Έχουμε πλάνο, χτίζουμε μία νέα ομάδα, είμαι ικανοποιημένος από την εξέλιξη» appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Φαν΄τ Σιπ: Έχουμε πλάνο, χτίζουμε μία νέα ομάδα, είμαι ικανοποιημένος

Φαν’τ Σιπ: «Το μεγαλύτερο κίνητρο που έχουμε είναι να… κερδίζουμε»O Τζον Φαν΄τ Σιπ, μιλώντας με αφορμή τον αυριανό (21:45/ΟAKA) τελευταίο παιχνίδι της εθνικής μας για την προκριματική φάση του Euro 2020 με την Φινλανδία, που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη παρουσία της σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, σαν δεύτερη από τον όμιλό μας, εξήγησε ότι «υπάρχει πλάνο και χτίζεται μία νέα ομαδα», δηλώνοντας ικανοπιημένος από την εξέλιξη του σχεδιασμού: «Έχουμε ένα πλάνο, θέλουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και αν κερδίσουμε θα είναι ένα μπόνους. Κοιτάμε την απόδοση της ομάδας, πιστεύω όμως ότι με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού είναι πιο εύκ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Φαν΄τ Σιπ:«Έχουμε πλάνο,χτίζουμε νέα ομάδα»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν΄τ Σιπ, μιλώντας με αφορμή το αυριανό (21:45/ΟAKA) τελευταίο  παιχνίδι της εθνικής μας...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Φαν΄τ Σιπ: «Χτίζουμε μια νέα ομάδα»

Για την επόμενη μέρα στην Εθνική ομάδα μίλησε ο Ολλανδός τεχνικός, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στο επικείμενο ματς με τη Φινλανδία.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)