Η Φαμίλια: Η μαμά λείπει για δουλειές

13:21 - 19/11/2020

Η Φαμίλια – Η Μαίρη λείπει κάποιες μέρες σε επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Πώς καταφέρνουν ο Γιάννης και τα παιδιά […] The post Η Φαμίλια: Η μαμά λείπει για δουλειές appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Φαμίλια: “Η μαμά… λείπει για δουλειές”

Τι θα δούμε σήμερα; Η Μαίρη λείπει κάποιες μέρες σε επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Πώς καταφέρνουν ο Γιάννης και τα παιδιά να της δείξουν πόσο ανάγκη την έχουν; Επιπλέον, η Μαίρη βγάζει μια παλιά συρταριέρα στον δρόμο, αλλά δεν την μαζεύει κανείς από εκεί κι αυτή το παίρνει προσωπικά! Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, μαθαίνουμε ότι στο μωρό αρέσει να κοιμάται, ακούγοντας διαφημίσεις από τηλεμάρκετινγκ, όπως κι ότι ο Γιάννης με τη Μαίρη πηγαίνουν σε πορείες και διαδηλώσεις. Ποιος είναι, όμως, ο πραγματικός λόγος που το κάνουν;   Πηγή: TVNEA.COM > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Φαμίλια: “Η μαμά… λείπει για δουλειές”

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Νανά Παλαιτσάκη: «Οι Weekenders δεν μου αρέσουν καθόλου, δεν δένουν σαν ομάδα»

Secret Song – Έκατσε η Ναταλία Γερμανού στην καρέκλα και έπαθε σοκ: «Δεν μ’ αρέσει να κλαίω στην τηλεόραση καθόλου»

Secret Song – Δάκρυσε η Έλενα Παπαρίζου στην πολυπληθή της έκπληξη: «Εγώ, τώρα, τι πρέπει να κάνω δηλαδή;»

Χείμαρρος η Νανά Παλαιτσάκη: «Ήταν εξαιρετικά κακότροποι και υποτιμούσαν πάρα πολύ τους άλλους»

Γιάννης Κακλέας για Μάρκο Σεφερλή: «Είναι επικίνδυνο να δουλέψουμε όταν δεν έχουμε την ίδια γλώσσα»

Σοκάρει ο Ιωάννης Απέργης: «Eκσφενδονίστηκα στον δρόμο και το πόδι μου μάγκωσε κάτω από το αυτοκίνητο»