Σαραβάκος: «Να μην είμαστε αυστηροί με τα παιδιά της Εθνικής που παίζουν στο εξωτερικό» - Έσταξε… μέλι για Τζόλη

12:25 - 19/11/2020

Σαραβάκος: «Να μην είμαστε αυστηροί με τα παιδιά της Εθνικής που παίζουν στο εξωτερικό» - Έσταξε… μέλι για Τζόλη 19/11/2020 Με κολακευτικά λόγια για την αξία του Χρήστου Τζόλη μίλησε ο Δημήτρης Σαραβάκος. Ο «μικρός» του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για τους διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό, καθώς και για τους ταλαντούχους νεαρούς του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά απάντησε με… ντρίμπλα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης: Για τους παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό: «Δεν έχω εικόνα για τα παιδιά που παίζουν στο εξωτερικό, αλλά για να είναι στην εθνική ομάδα κάτι θα έχουν δείξει. Μην ξεχνάμε ότι θέλουν χρόνο, όπως και εγώ ήθελα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαραβάκος: «Να μην είμαστε αυστηροί με τα παιδιά της Εθνικής που παίζουν στο εξωτερικό»

☘☘⚽⚽ Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Σαραβάκου για τους διεθνείς. Continue reading Σαραβάκος: «Να μην είμαστε αυστηροί με τα παιδιά της Εθνικής που παίζουν στο εξωτερικό» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)