Η εξομολόγηση του Άρη Σερβετάλη «Η διαδικασία που με οδήγησε στην πίστη, στον Θεό»
11:34 - 17/11/2019
«Αυτή ήταν η διαδικασία που με οδήγησε στην πίστη, στον Θεό».
Στο ένθετο “Πολιτισμός” της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ” και τη Μυρτώ Λοβέρδου έδωσε συνέντευξη ο Άρης Σερβετάλης, ο οποίος μίλησε για το “Είσαι το ταίρι μου” και τη στροφή του προς την πίστη και τον Θεό.
Η
Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καθηλώνει ο Σερβετάλης: Έτσι οδηγήθηκα στην πίστη, στον Θεό
Για τη στροφή του στην πίστη και στον Θεό μίλησε ο Άρης Σερβετάλης, αλλά και για το «Είσαι το ταίρι μου» στο οποίο πρωταγωνιστούσε.
Το άρθρο Καθηλώνει ο Σερβετάλης: Έτσι οδηγήθηκα στην πίστη, στον Θεό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΗ εξομολόγηση του Άρη Σερβετάλη «Η διαδικασία που με οδήγησε στην πίστη, στον Θεό»
«Αυτή ήταν η διαδικασία που με οδήγησε στην πίστη, στον Θεό». Στο ένθετο “Πολιτισμός” της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ” και τη Μυρτώ Λοβέρδου έδωσε συνέντευξη ο Άρης Σερβετάλης, ο οποίος μίλησε για το “Είσαι το ταίρι μου” και τη στροφή του προς την πίστη και τον Θεό. Η τηλεοπτική επιτυχία με το “Είσαι το ταίρι μου” […]
Διαβάστε το στο irafina.grAρης Σερβετάλης: Ετσι οδηγήθηκα στην πίστη, στον Θεό
Για τη στροφή του στην πίστη και στον Θεό μίλησε ο Άρης Σερβετάλης, αλλά και για το «Είσαι το ταίρι μου» στο οποίο πρωταγωνιστούσε. Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο ένθετο «Πολιτισμός» του «Βήματος της Κυριακής». Η τηλεοπτική επιτυχία με το «Είσαι το ταίρι μου» σας τρόμαξε τότε; Νομίζω ότι δεν ήμουν έτοιμος να …
The post Aρης Σερβετάλης: Ετσι οδηγήθηκα στην πίστη, στον Θεό appeared first on AgrinioPress.
Διαβάστε το στο agriniopress.gr