Άρης Σερβετάλης: «Δεν ήμουν έτοιμος να διαχειριστώ την επιτυχία του “Είσαι το ταίρι μου”, να διαχειριστώ τον εαυτό μου»
11:15 - 17/11/2019
Στο ένθετο “Πολιτισμός” της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ” και τη Μυρτώ Λοβέρδου έδωσε συνέντευξη ο Άρης Σερβετάλης, ο οποίος μίλησε για […]
The post Άρης Σερβετάλης: «Δεν ήμουν έτοιμος να διαχειριστώ την επιτυχία του “Είσαι το ταίρι μου”, να διαχειριστώ τον εαυτό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άρης Σερβετάλης: Δεν ήμουν έτοιμος να διαχειριστώ την επιτυχία του "Είσαι το ταίρι μου"
Για το “Είσαι το ταίρι μου”, το πώς βίωσε την επιτυχία του αλλά και τη στροφή του προς την πίστη και τον Θεό μίλησε ο ο Άρης Σερβετάλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο “Πολιτισμός” της εφημερίδας “Το Βήμα” και τη Μυρτώ Λοβέρδου.
Η τηλεοπτική επιτυχία με το “Είσαι το ταίρι μου” σας τρόμαξε τότε;
Νομίζω ότι δεν ήμουν έτοιμος να το διαχειριστώ όλο αυτό, να διαχειριστώ τον εαυτό μου. Ήταν ένα κύμα που με ξεπερνούσε. Ήθελα να πάρω μια απόσταση.
Εκ των υστέρων, μετανιώσατε;
Όχι, δεν μετάνιωσα καθόλου που έκανα πίσω. Αντιθέτως. Τότε ήταν που μπήκα σε μια συχνότητα, κι αυτή η συχνότητα με ακολουθεί και την ακολουθώ. Έγινε οδηγός μου. Εννοώ ότι μπήκα σε μια κατάσταση να γνωρίσω καλύτερα
Διαβάστε το στο thestival.grΣερβετάλης: «Δεν ήμουν έτοιμος να διαχειριστώ την επιτυχία του "Είσαι το ταίρι μου", να διαχειριστώ τον εαυτό μου»
ΕΛΛAΔΑ
Για το «Είσαι το ταίρι μου» και τη στροφή του προς την πίστη και τον Θεό μίλησε -μεταξύ άλλων- στο ένθετο «Πολιτισμός» της εφημερίδας «Το Βήμα» ο Άρης Σερβετάλης.
Η τηλεοπτική επιτυχία με το “Είσαι το ταίρι μου” σας τρόμαξε τότε;
Νομίζω ότι δεν ήμουν έτοιμος να το διαχειριστώ όλο αυτό, να διαχειριστώ τον εαυτό μου. Ήταν ένα κύμα που με ξεπερνούσε. Ήθελα να πάρω μια απόσταση.
Εκ των υστέρων, μετανιώσατε;
Όχι, δεν μετάνιωσα καθόλου που έκανα πίσω. Αντιθέτως. Τότε ήταν που μπήκα σε μια συχνότητα, κι αυτή η συχνότητα με ακολουθεί και την ακολουθώ. Έγινε οδηγός μου. Εννοώ ότι μπήκα σε μια κατάσταση να γνωρίσω καλύτερα περιοχές δικές μου, αδιαχείριστες. Αυτή ήταν και η διαδικασία που με οδήγη
Διαβάστε το στο topontiki.grΣερβετάλης: "Δεν ήμουν έτοιμος να διαχειριστώ την επιτυχία του “Είσαι το ταίρι μου”
Ο Άρης Σερβετάλης σε συνέντευξή
του μίλησε για το “Είσαι το ταίρι μου”
και τη στροφή του προς την πίστη και τον...
Διαβάστε το στο ekriti.gr