Ποινική δίωξη στην Ελένη Ζαρούλια για την προσπάθεια διορισμού της στη Βουλή

14:02 - 18/11/2020

Αντιμέτωπη με 2 κατηγορίες βρίσκεται η Ελένη Ζαρούλια για την απόπειρα της να διοριστεί μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή, δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ποινική δίωξη στην Ζαρούλια γιατί προσπάθησε να διοριστεί στην Βουλή με πλαστά στοιχεία

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στην πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια για το αδίκημα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και για ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ποινική δίωξη στην Ζαρούλια γιατί προσπάθησε να διοριστεί στην Βουλή με πλαστά στοιχεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ξανά στο εδώλιο η Ελένη Ζαρούλια για την υπόθεση διορισμού της στη Βουλή με ψευδή στοιχεία

Χρυσή Αυγή: Ποινική δίωξη πλημμεληματικού βαθμού άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος της πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια για την υπόθεση του διορισμού της ως μετακλητής υπαλλήλου στη Βουλή τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης και ασκήθηκε με βάση... The post Ξανά στο εδώλιο η Ελένη Ζαρούλια για την υπόθεση διορισμού της στη Βουλή με ψευδή στοιχεία appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στην Ελένη Ζαρούλια- Για την υπόθεση διορισμού της στη Βουλή

Δίωξη για υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης

Διαβάστε το στο lifo.gr

Ποινική δίωξη στην Ζαρούλια για το διορισμό της στη Βουλή με ψευδή στοιχεία

Ποινική δίωξη πλημμεληματικού βαθμού άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος της πρώην βουλευτή

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Ποινική δίωξη στη Ζαρούλια για την επιχείρηση διορισμού της στη Βουλή

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε στην πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και ψευδή υπεύθυνη δήλωση.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Ποινική δίωξη στη Ζαρούλια για τον διορισμό στη Βουλή

ΕΛΛAΔΑ  Ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα ασκήθηκε στην Ελένη Ζαρούλια, σύζυγο του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγλη Νίκου Μιχαλολιάκου και πρώην βουλευτή του κόμματος.   Η Ε. Ζαρούλια κατηγορείται για το αδίκημα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και γι αυτό της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, σε βαθμό πλημμελήματος.   Η υπόθεση οδηγήθηκε στις δικαστικές Αρχές από τη Βουλή λίγες ημέρες πριν την έκδοση της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής και μετά τη διαπίστωση πως η κυρία Ζαρούλια είχε επιχειρήσει να διοριστεί ως μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή δηλώνοντας στην αίτησή της ότι δεν έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα με τελεσίδικο βούλευμα, όπως προβλέπει ο νόμος για τον διορισμό μετακλ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ποινική δίωξη κατά της Ελένης Ζαρούλια για τον διορισμό της στη Βουλή

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά της πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια για την υπόθεση του διορισμού της ως μετακλητής υπαλλήλου στη Βουλή.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ποινική δίωξη για ψευδή δήλωση στη Ζαρούλια για την προσπάθεια διορισμού στη Βουλή

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε στην Ελένη Ζαρούλια, για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και ψευδή υπεύθυνη δήλωση για την προσπάθεια διορισμού στη Βουλή. Η πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγορείται ότι προκειμένου να διοριστεί ως μετακλητή υπάλληλος στο Κοινοβούλιο σε θέση που δικαιούται ο σύζυγός της Νίκος Μιχαλολιάκος ως πρώην πρόεδρος κοινοβουλευτικής ομάδας, δήλωσε ψευδώς στην […] The post Ποινική δίωξη για ψευδή δήλωση στη Ζαρούλια για την προσπάθεια διορισμού στη Βουλή first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ποινική δίωξη στην Ελένη Ζαρούλια για την υπόθεση του διορισμού της

Ποινική δίωξη πλημμεληματικού βαθμού άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος της πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια για την υπόθεση του διορισμού της ως μετακλητής υπαλλήλου στη Βουλή τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης και ασκήθηκε με βάση τον φάκελο που απέστειλε στην Εισαγγελία ο […] The post Ποινική δίωξη στην Ελένη Ζαρούλια για την υπόθεση του διορισμού της appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ελένη Ζαρούλια: Ποινική δίωξη για τον διορισμό της στη Βουλή

Αντιμέτωπη με αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος είναι η πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε το στο news.gr

Ποινική δίωξη στην Ελένη Ζαρούλια για τη ψευδή δήλωση προκειμένου να διοριστεί στη Βουλή

Ποινική δίωξη πλημμεληματικού βαθμού άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος της πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια για την υπόθεση του διορισμού της ως μετακλητής υπαλλήλου στη Βουλή τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης και ασκήθηκε με βάση τον φάκελο που απέστειλε στην Εισαγγελία ο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στην Ε. Ζαρούλια για την υπόθεση διορισμού της στη Βουλή με ψευδή στοιχεία

Ποινική δίωξη πλημμεληματικού βαθμού άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος της πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια για την υπόθεση του διορισμού της ως μετακλητής υπαλλήλου στη Βουλή τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Ποινική δίωξη στην Ελένη Ζαρούλια για τον διορισμό της στη Βουλή

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στην Ελένη Ζαρούλια για την υπόθεση διορισμού της στη Βουλή με ψευδή στοιχεία. Ποινική δίωξη πλημμεληματικού βαθμού άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος της πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια για την υπόθεση του διορισμού της ως μετακλητής υπαλλήλου στη Βουλή τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η δίωξη αφορά τα αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης και ασκήθηκε με βάση τον φάκελο που απέστειλε στην Εισαγγελία ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας ο οποίος είχε υπογράψει την ανάκληση του διορισμού της, στις 9 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τον φάκελο της δικογραφίας, η κ. Ζαρούλια βεβαίωσε ψευδώς ότι δεν έχει κώ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ποινική δίωξη στη Ζαρούλια για τον διορισμό στη Βουλή

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη η πρώην βουλευτής και σύζυγος του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής για την υπόθεση της απόπειρας διορισμού της ως μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή.

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Ποινική δίωξη στην Ελένη Ζαρούλια

Για την προσπάθεια της να διοριστεί στη Βουλή

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

Commerzbank: Η γερμανική κυβέρνηση ξεκινά έρευνα για την πώληση του κρατικού μεριδίου στην Unicredit

ΧΑ: Αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών ελληνικών εταιρικών ομολόγων

Πετρέλαιο: Νέα κέρδη με ώθηση από Fed και Μέση Ανατολή

Wall Street: Ισχυρή άνοδος στους δείκτες – Στο +2,51% ο Nasdaq

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Υπάρχει πλαίσιο συμφωνίας – Σήμερα το ρυθμιστικό πλαίσιο, αργότερα η επενδυτική συμμετοχή

«Παγώνει» η Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ) για 600.000 συνταξιούχους – Επιβεβαίωση του «Mononews»