Ο Λούκας Γιώρκας εξομολογείται: «Έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό»

13:27 - 18/11/2020

Ο τραγουδιστής τόνισε πως ο Θεός και η εκλησσία τον βοήθησαν να ξεπεράσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λούκας Γιώρκας: «Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία - Έχω εναποθέσει τα πάντα στον Θεό»

ΕΛΛAΔΑ  Στην εκπομπή "Πρω1νό" του ANT1 μίλησε ο Λούκας Γιώρκας, αναφερόμενος μεταξύ άλλων για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε εξαιτίας της αναγνωρισιμότητάς του, αλλά και για τις κρίσεις πανικού που τον ταλιπωρουσαν κατά το παρελθόν. ως βαθιά θρησκευόμενος, ο τραγουδιστής είπε ότι ο Θεός και η εκλησσία τον βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημά του. «Σε αυτό το χώρο με δυσκόλεψε περισσότερο η δημοσιότητα. Η έκθεση της προσωπικής μου ζωής δεν με ενόχλησε ως προς το ότι δεν προκάλεσα εγώ εσκεμμένα κάτι. Με στεναχωρούσε όταν από μια συνέντευξη το μόνο που κρατούσαν ήταν για τα προσωπικά μου γιατί εισέπραττα ότι δεν ενδιαφερόμαστε για τίποτα άλλο παρά για αυτό. Στο παρελθόν είχα βιώσει κρίσεις πανικού. Πέ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Λούκας Γιώρκας : «Έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό- Η εκκλησία γιατρεύει την ψυχή»

Ο τραγουδιστής τόνισε πως ο Θεός και η εκλησσία τον βοήθησαν να ξεπεράσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του . Το άρθρο Λούκας Γιώρκας : «Έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό- Η εκκλησία γιατρεύει την ψυχή» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κτηματολόγιο: Παράταση προθεσμιών για την περαίωση της κτηματογράφησης ζητά το ΠΑΣΟΚ

Super League 1: Ο Βόλος 1-0 τον Άρη, διπλό και ο Πανσερραϊκός στη Λεωφόρο, μοιρασιά στη Λαμία - Δείτε τα 6 γκολ

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ 0-4: «Πανωλεθρία» για την πρωταθλήτρια - Δείτε τα γκολ

Ψηφιακή πύλη για τους πολίτες με τεχνητή νοημοσύνη εγκαινίασε ο Δήμος Ναυπλιέων

Δήμος Ναυπλιέων: Ψηφιακός μετασχηματισμός με νέα πύλη ηλεκτρονικής διακυβέρνησης

Καιρός: Απότομη βουτιά της θερμοκρασίας με θυελλώδεις ανέμους - Πότε θα ανέβει η θερμοκρασία