Κατάθεση στεφάνων για το Πολυτεχνείο από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο (φωτο)

15:03 - 17/11/2020

AgrinioPress Κατάθεση στεφάνων για το Πολυτεχνείο από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο (φωτο) Σε κατάθεση στεφάνου προς τιμήν της συμπλήρωσης 47 ετών από την εξέγερση του Πολυτεχνείου προχώρησε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου στο μνημείο της πλατείας Δημάδη. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Σήμερα συμπληρώνονται σαράντα επτά χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Σαράντα επτά χρόνια από μια από τις φωτεινότερες στιγμές της … Κατάθεση στεφάνων για το Πολυτεχνείο από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο (φωτο) Συντακτική Ομάδα

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατέθεσε στεφάνι για το Πολυτεχνείο στην πλατεία Δημάδη ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε κατάθεση στεφάνου προς τιμήν της συμπλήρωσης 47 ετών από την εξέγερση του Πολυτεχνείου προχώρησε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: Σήμερα συμπληρώνονται σαράντα επτά χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Σαράντα επτά χρόνια από μια από τις φωτεινότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας της χώρας. Μια ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Έτσι τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου (φωτό)

«Θα τιμήσουμε και φέτος την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου όπως της αρμόζει», ανακοίνωσε το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και το έπραξε με συμβολική συγκέντρωση στην οδό Παπαστράτου στο ύψος του Μνημείου Γρηγορίου Λαμπράκη. Με αποστάσεις και μάσκες 30 περίπου άτομα συμμετείχαν με την αστυνομία παρούσα. Σε λίγο αναλυτικά:

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Διαδικτυακή συζήτηση για το Πολυτεχνείο από τον Σύλλογο Γονέων Κρυστάλλειου

Με τίτλο «ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: 47 χρόνια και 1 μέρα μετά...», ο Σύλλογος Γονέων Κρυστάλλειου Δημοτικού Πεντέλης, διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση για το Πολυτεχνείο την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου  2020, το βράδυ στις 8.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»