ΗΠΑ: Νέα μέτρα στο Μίσιγκαν λόγω κορωνοϊού

02:27 - 16/11/2020

Η κυβερνήτρια του Μίσιγκαν Γκρέτσεν Γουίτμερ κλείνει όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στον «αέρα» το Ελβετία-Ουκρανία λόγω κοροναϊού

Τρεις παίκτες της Ουκρανίας βρέθηκαν θετικοί στον ιό και το παιχνίδι με την Ελβετία είναι πιθανό να μην διεξαχθεί.

Διαβάστε το στο in.gr

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστολή δρομολογίων από αύριο λόγω κορωνοϊού

Αναστέλλεται από αύριο, Τρίτη 17 Νοεμβρίου η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών 884 και 885 στη διαδρομή Αθήνα-Καλαμπάκα-Αθήνα, στο πλαίσιο περιορισμού των μετακινήσεων λόγω κορονοϊού. Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, το πρόγραμμα των δρομολογίων τροποποιείται βάσει των μέτρων που επιβάλλονται από τις αρμόδιες Αρχές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί […] The post ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστολή δρομολογίων από αύριο λόγω κορωνοϊού first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Στον «αέρα» το Ελβετία-Ουκρανία λόγω κορονοϊού

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ουκρανίας περιμένει την απόφαση των αρχών της Ελβετίας, εάν ο αγώνας του Nations League θα επιτραπεί να διεξαχθεί αύριο, καθώς τρεις από τους παίκτες της…

Διαβάστε το στο politik.gr

Άρης : Νέα τεστ για κορωνοϊό

Τα μέλη της ομάδας μπάσκετ θα υποβληθούν σήμερα σε εξετάσεις, μετά τα δύο κρούσματα που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες μέρες.

Διαβάστε το στο to10.gr

Στον «αέρα» το Ελβετία-Ουκρανία λόγω κορωνοϊού

Τρεις παίκτες της Ουκρανίας βρέθηκαν θετικοί στον ιό και το παιχνίδι με την Ελβετία είναι πιθανό να μην διεξαχθεί.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Champions League: Επικές ανατροπές στο φινάλε για Μπενφίκα και Αϊντχόφεν, 3-2 Μονακό και Σαχτάρ αντίστοιχα - Δείτε τα γκολ

Μητσοτάκης: Θα κάνουμε περισσότερα για τη μεσαία τάξη, εκλογές το 2027 - Τι είπε για Σαμαρά, Καραμανλή

Φόβος και τρόμος ο Μασκ για τους δημοσίους υπαλλήλους στις ΗΠΑ - Βγάζει στη φόρα ονόματα και στοιχεία όσων θέλει να διώξει

Σειρήνες αεράμυνας ήχησαν ξανά στο Κίεβο - Βίντεο

ΗΠΑ: Συνελήφθη άνδρας στην Καλιφόρνια που απείλησε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ

Μυρτώ Αλικάκη: Η σχέση μου με τα παιδιά μου είναι από τους πιο βασικούς πυλώνες της ζωής μου, δεν τους δίνω ποτέ συμβουλές