Στα Κατεχόμενα ο Ερντογάν για τους εορτασμούς του ψευδοκράτους

10:24 - 14/11/2020

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα μεταβεί στην κατεχόμενη Λευκωσία και Αμμόχωστο.Με διάγγελμα του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ και με ρίψη 21 χαιρετιστήριων βολών ξεκινούν σήμερα Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 οι εορτασμοί στα κατεχόμενα για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Δρ. Φαζίλ Κιουτσιούκ και στο μνημείο της ΤΜΤ, καθώς ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ανέγερση του μνημείου του Ραούφ Ντενκτάς. Αύριο Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, αναμένεται στα κατεχόμενα ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος θα φθάσει στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στις 11 το πρωί, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα μεταβεί στο μνημείο του Ατατ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στα Κατεχόμενα ο Ερντογάν – Εορτασμοί για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους

Με διάγγελμα του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ και με ρίψη 21 χαιρετιστήριων βολών ξεκινούν σήμερα Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 οι εορτασμοί στα κατεχόμενα για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Δρ. Φαζίλ Κιουτσιούκ και στο μνημείο της ΤΜΤ, καθώς ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ανέγερση... The post Στα Κατεχόμενα ο Ερντογάν – Εορτασμοί για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν για τους «εορτασμούς» για το ψευδοκράτος

Μετά τις εκλογές που εγκατέστησαν στην ηγεσία του ψευδοκράτους έναν εκλεκτό του, ο πρόεδρος της Τουρκίας αναμένεται να βρεθεί στη κατεχόμενη Λευκωσία και την Αμμόχωστο The post Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν για τους «εορτασμούς» για το ψευδοκράτος appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Κύπρος: Οργή για την επίσκεψη Ερντογάν για τον εορτασμό του ψευδοκράτους

Ανευ προηγουμένου πρόκληση, η οποία είναι σε πλήρη αντίθεση με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ 550 και 789,... The post Κύπρος: Οργή για την επίσκεψη Ερντογάν για τον εορτασμό του ψευδοκράτους appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά