Μπολτ: «Ο Ρονάλντο είναι πιο γρήγορος από εμένα» (vid)
09:36 - 14/11/2020
Την πεποίθησή του ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτή τη στιγμή είναι πιο γρήγορος από τον ίδιο, εξέφρασε ο Γιουσέιν Μπολτ.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπολτ για Ρονάλντο : Κορυφαίος αθλητής – Σίγουρα είναι πιο γρήγορος από εμένα
Ο τζαμαϊκανός αθλητής αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και παραδέχτηκε πως ο Πορτογάλος είναι πιο γρήγορος από εκείνον
Διαβάστε το στο in.grΜπολτ για Ρονάλντο: Κορυφαίος αθλητής – Σίγουρα είναι πιο γρήγορος από εμένα
Ο τζαμαϊκανός αθλητής αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και παραδέχτηκε πως ο Πορτογάλος είναι πιο γρήγορος από εκείνον
Διαβάστε το στο tovimaΜπολτ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γρηγορότερος από μένα
Την πεποίθησή του ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτή τη στιγμή είναι πιο γρήγορος από τον ίδιο, εξέφρασε ο Γιουσέιν Μπολτ...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜπολτ: «Ο Κριστιάνο είναι πιο γρήγορος από εμένα»
Την άποψή του ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πιο γρήγορος και από τον ίδιο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γιουσέιν Μπόλτ.
The post Μπολτ: «Ο Κριστιάνο είναι πιο γρήγορος από εμένα» appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΓιουσέιν Μπόλτ:«Ο Ρονάλντο είναι πιο γρήγορος από μένα»
ΑΘΛΗΤΙΚA
Το θαυμασμό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε ο Γιουσέιν Μπολτ. Ο γρηγορότερος άνθρωπος στην Ιστορία παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε και για τον Πορτογάλο σταρ.
Ο πολλάκις χρυσός Ολυμπιονίκης τόνισε ότι ο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου και δήλωσε πως αυτή τη στιγμή, είναι πιο... αργός από τον άσο της Γιουβέντους
«Σίγουρα ο Κριστιάνο είναι πιο γρήγορος από μένα. Για μένα είναι ο κορυφαίος αθλητής. Είναι πάντα στην κορυφή του παιχνιδιού. Εργάζεται σκληρά και είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει. Αυτή τη στιγμή σίγουρα νομίζω ότι θα ήταν γρηγορότερος από μένα» τόνισε ο Γιουσέιν Μπολτ.
Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ είναι λάτρης του ποδοσφαίρου, ενώ μετά την ολοκλήρωση
Διαβάστε το στο topontiki.grΜπολτ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γρηγορότερος από μένα (Vid)
«Εργάζεται σκληρά και είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει»
Το άρθρο Μπολτ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γρηγορότερος από μένα (Vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΓιουσέιν Μπόλτ: «Ο Ρονάλντο είναι πιο γρήγορος από μένα»! (photos+video)
Μια… απίστευτη δήλωση του ανθρώπου αστραπή, Γιουσέιν Μπολτ για τον…
Διαβάστε το στο onsports.grΜπόλτ: «Ο Ρονάλντο είναι πιο γρήγορος από μένα»
Το θαυμασμό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε ο Γιουσέιν Μπολτ. Ο γρηγορότερος άνθρωπος στην Ιστορία παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε και για τον Πορτογάλο σταρ.
Διαβάστε το στο matrix24.grΜπόλτ:«Ο Ρονάλντο είναι πιο γρήγορος από μένα»
Το θαυμασμό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε ο Γιουσέιν Μπολτ. Ο γρηγορότερος άνθρωπος στην Ιστορία παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε και για τον Πορτογάλο σταρ. Ο πολλάκις χρυσός Ολυμπιονίκης τόνισε…
Διαβάστε το στο politik.grΜπολτ: «Γρηγορότερος από εμένα ο Ρονάλντο» (vid)
Σύμφωνα με τον Γιουσέιν Μπολτ ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αυτή τη στιγμή πιο γρήγορος από εκείνον που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Διαβάστε το στο fosonline.grΜπολτ για Ρονάλντο : «Σίγουρα είναι πιο γρήγορος από εμένα»
Ο Τζαμαϊκανός αθλητής αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και παραδέχθηκε πως ο Πορτογάλος είναι πιο γρήγορος από εκείνον.
Διαβάστε το στο to10.gr