Χείμαρρος o Γιάννης Ζουγανέλης: «Θέλαμε παγκοσμιοποίηση… ας τη φάμε τώρα στη μάπα»
10:13 - 13/11/2020
Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις άσχημες στιγμές που βιώνουν οι καλλιτέχνες και όχι μόνο καθώς η επόμενη ημέρα για όλους θα είναι αρκετά δύσκολη. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χείμαρρος o Γιάννης Ζουγανέλης: Θέλαμε παγκοσμιοποίηση… ας τη φάμε τώρα στη μάπα
Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στις άσχημες στιγμές που βιώνουν οι καλλιτέχνες και όχι μόνο καθώς η επόμενη ημέρα για όλους θα είναι αρκετά δύσκολη. Πώς βλέπετε την πανδημία του κορονοϊού που βιώνει η χώρα μας; Εγώ δεν διαφοροποιώ τη στάση μου απέναντι στη ζωή γιατί είμαι καλλιτέχνης, παράλληλα όμως είμαι και εργαζόμενος και όλους του εργαζόμενους και το έλλειμμα της ισορροπίας στην καθημερινότητά μας. Εγώ πιστεύω ότι η καθημερινότητα είναι το μέλλον και επειδή το μέλλον διακυβεύεται από τον κορονοϊό, σέβομαι πάρα πολύ αυτό που εξαγγέλλεται, τηρώ τα μέτρα, είμαι στην υπακοή αλλά δεν θα πέσω ποτέ στην υποταγή. Οι καλλιτέχνες όπως και όλοι οι εργαζόμεν
Διαβάστε το στο spoilers