Κλέλια Πανταζή: Σχολίασαν κάτω από μια φωτογραφία που είμαι έγκυος ότι έχω πρηστεί

15:30 - 16/11/2019

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε η Κλέλια Πανταζή, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην τραγική απώλεια της συναθλήτριάς της και κολλητή της φίλη Άννα Πολλάτου.  «Μπήκα στο μήνα μου, περιμένω τον μπέμπη από μέρα σε μέρα. Θα ονομάσω τον γιο μου Μιχαήλ – Άγγελο. Το μεγαλύτερό μου άγχος είναι αν θα είμαι καλή μητέρα. Έχω πάρει 12 κιλά στην εγκυμοσύνη μου. Δεν θα στερηθώ κάτι για να μην πάρω κιλά, τα κιλά χάνονται. Σχολίασαν κάτω από μια φωτογραφία μου που είμαι έγκυος ότι έχω πρηστεί. Λόγω πρωταθλητισμού στερήθηκα τα παιδικά μου χρόνια. Ο πρωταθλητισμός, μου στέρησε τις παρέες μου και όχι τις σοκολάτες. Μου στοίχισε που δεν πήρα μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, πήγα σε ψυχολόγ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά