H Γερμανού πήρε το μέρος της Σολωμού: «Είναι σπαστικό να σε ρωτάνε συνέχεια για έναν γκόμενο» (Video)

15:21 - 13/10/2019

ΕΛΛAΔΑ  Θύμωσε η Ναταλία Γερμανού με τους δημοσιογράφους που ρώτησαν για πολλοστή φορά τη Μαρία Σολωμού για τον Πάνο Μουζουράκη. «Είναι σπαστικό να σε ρωτάνε συνέχεια για έναν γκόμενο. Μιλάμε για τη Μαρία Σολωμού όχι κάποια μοντέλα. Κι εμένα ρωτάγανε συνέχεια τον γκόμενό μου για τη σχέση μας και τα ‘παιρνε και κείνος στο κρανίο και τώρα τον δικαιολογώ» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία υπερασπιζόμενη τη Μαρία Σολωμού. Ο Κώστας Τσουρός βέβαια είχε άλλη άποψη και θεώρησε ανώδυνη την ερώτηση των δημοσιογράφων. «Δηλαδή όταν ο Μουζουράκης δεν είναι εδώ η Μαρία δεν είναι καλά; Είναι ένα πρόσωπο εξαρτημένο και εξαρτώμενο από τον γκόμενο; Ρώτα την κάτι άλλο!» εξεμάνη η παρουσιάστρια.    Πηγή: znews.gr Μου

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού για την Μαρία Σολωμού: «Είναι σπαστικό να σε ρωτάνε συνέχεια για...» (vid)

«Τα πήρε» η Ναταλία Γερμανού με τους δημοσιογράφους που ρώτησαν για πολλοστή φορά τη Μαρία Σολωμού για τον Πάνο Μουζουράκη. The post Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού για την Μαρία Σολωμού: «Είναι σπαστικό να σε ρωτάνε συνέχεια για...» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)