«Άκουσα τη Ρένια Λουιζίδου που έλεγε ότι έπαιρνε 10.000 ευρώ το επεισόδιο»

13:09 - 12/11/2020

Στο Πρωινό και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε ο Γιάννης Καπετάνιος και βέβαια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Μάρκο Σεφερλή. […] The post «Άκουσα τη Ρένια Λουιζίδου που έλεγε ότι έπαιρνε 10.000 ευρώ το επεισόδιο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Καπετάνιος: Άκουσα τη Ρένια Λουιζίδου που έλεγε ότι έπαιρνε 10.000 ευρώ το επεισόδιο

«Εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν τα έχω δει αυτά».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Καπετάνιος: «Άκουσα τη Ρένια Λουιζίδου που έλεγε ότι έπαιρνε 10.000 ευρώ το επεισόδιο»

ΕΛΛAΔΑ  Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή και τις πληρωμές των ηθοποιών.  «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ καλός εργοδότης, δεν έχει αφήσει ποτέ απλήρωτο κανέναν, πάντα πληρωνόμαστε στην ώρα μας και αν χρειαστείς κάτι», δήλωσε στο «Πρωινό». Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Γιάννη Καπετάνιος είπε: «Άκουσα τη Ρένια Λουιζίδου που έλεγε ότι έπαιρνε 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν τα έχω δει αυτά». Γιάννης ΚαπετάνιοςΣεφερλήςΡένια ΛουϊζίδουχρήματασυνεργασίαHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»