Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά: «Εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία»
11:24 - 12/11/2020
Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Παππά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την αναφορά της στα αρνητικά σχόλια που […]
The post Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά: «Εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαίη Σκορδά: «Εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω ένα παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία»
Η παρουσιάστρια πήρε θέση για τα δυσάρεστα σχόλια προς τις εγκυμονούσες μητέρες που βρίσκονται σε μεγαλύτερη ηλικία
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΦαίη Σκορδά: Εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω ένα παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία
Απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Παππά...
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Τα πήρε» η Σκορδά στον «αέρα»: «Εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία»
Φανερά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψή της...
The post «Τα πήρε» η Σκορδά στον «αέρα»: «Εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΦαίη Σκορδά: «Εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία»
Ενοχλημένη η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο ekriti.grΦαίη Σκορδά: "Εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία" (video)
"Δεν μπορώ να σχολιάσω πώς μπορεί κάποιος να σκεφτεί"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr