Έφη Σαρρή: «Αν ήμουν εγώ δίπλα στον Τραμπ, ο πλανήτης θα είχε άλλη μορφή – Κυκλοφορώ πια με δύο μάσκες» – ΒΙΝΤΕΟ

17:13 - 11/11/2020

Η Έφη Σαρρή μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και, εκτός από τον φόβο της για τον COVID-19, διατύπωσε το… σχέδιο που είχε στα σκαριά για τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δυστυχώς την πρόλαβε το lockdown. Το άρθρο Έφη Σαρρή: «Αν ήμουν εγώ δίπλα στον Τραμπ, ο πλανήτης θα είχε άλλη μορφή – Κυκλοφορώ πια με δύο μάσκες» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έφη Σαρρή: Αν ήμουν εγώ δίπλα στον Τραμπ, ο πλανήτης θα είχε άλλη μορφή

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Έφη Σαρρή σε τηλεοπτική...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έφη Σαρρή: «Αν ήμουν εγώ δίπλα στον Τραμπ, ο πλανήτης θα είχε άλλη μορφή»

Lamianow.gr Έφη Σαρρή: «Αν ήμουν εγώ δίπλα στον Τραμπ, ο πλανήτης θα είχε άλλη μορφή» Η γνωστή τραγουδίστρια ξέρει να αυτοτρολάρεται ιδανικά Η Έφη Σαρρή μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και, εκτός από τον φόβο της για τον COVID-19, διατύπωσε το… σχέδιο που είχε στα σκαριά για τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δυστυχώς την πρόλαβε το lockdown. «Φοβάμαι πολύ τον COVID-19 και είμαι πολύ προσεκτική. Φορούσα τη μάσκα και μέσα στο σπίτι μου όταν είχα φίλους. […] Έφη Σαρρή: «Αν ήμουν εγώ δίπλα στον Τραμπ, ο πλανήτης θα είχε άλλη μορφή» LamiaNow News

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ελληνίδα τραγουδίστρια: Αν ήμουν εγώ δίπλα στον Τραμπ ο πλανήτης θα είχε άλλη μορφή

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Ντόναλντ Τραμπ.     «Είχα αποφασίσει να πάω στην Αμερική για να συναντήσω τον Τραμπ και να πάρω τη θέση της Μελάνια. Και είχα πείσει τον εαυτό μου και να πάρω υπνωτικά χάπια για να κοιμηθώ και να μην καταλάβω το ταξίδι.     Μια εβδομάδα να τον είχα εγώ τον Τραμπ και να δεις πώς θα τον είχα στρώσει. Όχι που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, τη Μελάνια, και της φέρεται με τον τρόπο που της φέρεται. Πίστεψέ με, αν ήμουν εγώ δίπλα του, ο πλανήτης θα είχε άλλη μορφή. Αλλά δυστυχώς με πρόλαβε το lockdown», δήλωσε η Έφη Σαρρή.   Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελληνίδα τραγουδίστρια: Αν ήμουν

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Θεσσαλονίκη: «Με επίσημο ένδυμα» θα εμφανιστεί ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Μέγαρο Μουσικής

Γ.Γ. Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας για ΑΙ: Φανταστείτε να αλλοιώνεται το μήνυμα θρησκευτικών ηγετών

Ο Στίβεν Σιγκάλ πήγε στο Ντονέτσκ και επισκέφθηκε αιχμάλωτους πολέμου, vid

Τραμπ για Ομπάμα: Νομίζω πως τελικά θα με… ψηφίσει

Βίντεο Δούκα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Θα μείνουμε κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια»;

Συναγερμός στην Αθήνα: Συνελήφθη ζευγάρι αλλοδαπών με εκρηκτικά και όπλα στο ΙΧ τους