Με δάκρυα στα μάτια η Έρρικα Πρεζεράκου για τη μικρή Αναστασία: «Σοκαριστήκαμε όταν μας είπαν οι γιατροί εδώ ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής» (Video)

12:22 - 11/11/2020

ΕΛΛAΔΑ  Το ταξίδι ελπίδας της 7χρονης Αναστασίας ξεκίνησε και πλέον βρίσκεται στην Αμερική, όπου δίνει την πιοσκληρή της μάχη με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου -γνωστή και ως dipg- διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους. Η θεία της μικρής Αναστασίας, η Έρρικα Πρεζεράκου, μίλησε στην εκπομπή “Alpha παντού” για την ανιψιά της, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της για την αγάπη που έδειξε ο κόσμος στο μικρό κορίτσι. «Η Αναστασία βρίσκεται στο Τέξας. Έχω συγκινηθεί πολύ και με τους ομογενείς εκεί που κατευθείαν πήγαν να φροντίσουν την οικογένειά μου, αυτή η ανθρωπιά μου συγκινεί την ψυχή. Αισθάνομαι ότι έχει μεγαλώσει η οικογένειά μου, δέχομαι άπειρα μηνύματα. Ήταν τεράστιο σοκ όταν

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έρρικα Πρεζεράκου : «Ήταν τεράστιο σοκ όταν μας είπαν οι γιατροί ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής»

Μια σημαντική μέρα είναι η σημερινή για την 7χρονη Αναστασία και την οικογένειά της, αφού πριν μερικές ώρες ξεκίνησε το ταξίδι προς την Αμερική,

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)