Mπαμπάς θα γίνει ο Γιάννης Μαρακάκης!

14:59 - 13/10/2019

Το πρώτο τους παιδάκι θα αποκτήσουν σε λίγους μήνες ο Γιάννης Μαρακάκης και η σύζυγος του, Νίκη Θωμοπούλου. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και τέσσερα χρόνια και παραμένει πολύ ερωτευμένο, ενώ οι δυο τους είναι αχώριστοι. Την είδηση έκανε γνωστή η όμορφη Νίκη, με  μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποκαλύπτοντας πως είναι στη 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Η μέλλουσα μανούλα ανέβασε μια  παιδική της φωτογραφία με την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από 9 χρόνια και έγραψε τρυφερά: "Σαν σήμερα πριν από 9...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θα γίνει πατέρας ο Γιάννης Μαρακάκης (φωτό)

Πέρασαν τρία χρόνια από τον θρησκευτικό τους γάμο και ο Γιάννης Μαρακάκης με τη Νίκη Θωμοπούλου πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Ο γοητευτικός δικηγόρος και η όμορφη σύζυγός του, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το μωρό που έρχεται θα επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τη σχέση τους. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η μέλλουσα μητέρα με μια ανάρτηση της στο Instagram. Πριν από εννέα χρόνια, τέτοια ημέρα έχασε τη μητέρα της και θέλησε να ανακοινώσει πως την αγάπη που έχασε όταν έφυγε το πιο αγαπημένο της πρόσωπο, θα την ξαναβρεί όταν έρθει στον κόσμο το παιδί της. “Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια «έφυγε» απ’ τη ζωή μου ο σημαντικότερος άνθρωπός μου, η μαμ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει