Αλέξης Γεωργούλης: Η απάντηση και το «καρφί» του στις δηλώσεις Σπαλιάρα

12:00 - 09/11/2020

Στην εκπομπή “Χιούστον το λύσαμε” βρέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας, όπου αποκάλυψε πως για το ρόλο του στη μεξικάνικη σειρά του […] The post Αλέξης Γεωργούλης: Η απάντηση και το «καρφί» του στις δηλώσεις Σπαλιάρα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Γεωργούλης: «Καρφί» στις δηλώσεις Σπαλιάρα για τη μεξικάνικη σειρά (vid)

Στην εκπομπή “Χιούστον το λύσαμε” βρέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας, όπου αποκάλυψε πως για το ρόλο του στη μεξικάνικη σειρά του Netflix είχε περάσει από οντισιόν και ο Αλέξης Γεωργούλης. The post Αλέξης Γεωργούλης: «Καρφί» στις δηλώσεις Σπαλιάρα για τη μεξικάνικη σειρά (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλέξης Γεωργούλης : Η αιχμηρή απάντησή του στον Σπαλιάρα για τον ρόλο στο Netflix

«Εμένα τουλάχιστον μου είχαν δώσει τον ρόλο χωρίς audition αλλά τον απέρριψα γιατί ήταν δεύτερη η παραγωγή. Η εταιρεία μεγάλη, η σειρά δεύτερη».Αιχμηρά απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης στο Γιάννη Σπαλιάρα μέσα από δημοσίευση στο Instagram. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Xιούστον το λύσαμε». Ερωτηθείς σχετικά με την συμμετοχή του σε μια από τις παραγωγές του Netflix, ο ηθοποιός-μοντέλο αποκάλυψε πως πολλοί γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί είχαν περάσει από οντισιόν για το συγκεκριμένο ρόλο. «Είναι πολύ γνωστά τα ονόματα. Ο Σάκης Ρουβάς, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Χρανιώτης και άλλοι. Πέρασαν από casting πολλοί. Με επέλεξαν γιατί ήμουν πιο κοντά σε αυτό που ήθε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»