Λάκης Γαβαλάς: «Ξυπνάω ως ατόφιο αρσενικό και μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα κατά την διάρκεια της ημέρας»
15:42 - 07/11/2020
Στο Dot. έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή του σε ταινία ως drag queen […]
The post Λάκης Γαβαλάς: «Ξυπνάω ως ατόφιο αρσενικό και μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα κατά την διάρκεια της ημέρας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάκης Γαβαλάς: Ξυπνάω ως ατόφιο αρσενικό και μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα κατά την διάρκεια της ημέρας
«Δεν μοιράζω ποτέ την σεξουαλική μου επιθυμία με τρίτο άτομο, σε αυτό είμαι απόλυτος», λέει ο Λάκης Γαβαλάς
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗ εξομολόγηση του Λάκη Γαβαλά: “Μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα κατά την διάρκεια της ημέρας” (video)
Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων μίλησε για
To άρθρο Η εξομολόγηση του Λάκη Γαβαλά: “Μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα κατά την διάρκεια της ημέρας” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΛάκης Γαβαλάς: “Ξυπνάω ως ατόφιο αρσενικό και μετά μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα”
Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τη συμμετοχή του ως drag queen σε ταινία, αλλά και για τη σεξουαλικότητά του, αναφέροντας δύο περιστατικά. Καλεσμένος στην εκπομπή “Dot” ήταν το Σάββατο (07/11) ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του σε ταινία ως drag queen, η οποία θα […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr