Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε τη διαθήκη της και αποκάλυψε τι θα αφήσει στη Ναταλία Γερμανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογείται: «Έχω κάνει διαθήκη» – Τι αφήνει στη Ναταλία Γερμανού
H Μαρία Ιωαννίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε πως έχει κάνει τη διαθήκη της και δεν δίστασε μάλιστα να πει on camera τι θα αφήσει στη Ναταλία Γερμανού. «Όταν βλέπω τη Ναταλία στην τηλεόραση με συγκινεί. Του μοιάζει και λιγάκι του Φρέντυ. Απλώς δεν βλεπόμαστε» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε δείχνοντας...
The post Η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογείται: «Έχω κάνει διαθήκη» – Τι αφήνει στη Ναταλία Γερμανού appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜαρία Ιωαννίδου: «Έχω κάνει διαθήκη – Η Ναταλία Γερμανού θα πάρει…»
Όσα ανέφερε η ηθοποιός για τον Φρέντυ και τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και τη διαθήκη που, όπως λέει, έχει φτιάξει...
The post Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω κάνει διαθήκη – Η Ναταλία Γερμανού θα πάρει…» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Ιωαννίδου: Έκανε τη διαθήκη της και αποκάλυψε τι θα αφήσει στη Ναταλία Γερμανού (video)
Ο Νίκος Γεωργιάδης και η κάμερα του «Ευτυχείτε» φιλοξενήθηκε στο σπίτι της Μαρίας Ιωαννίδου στη Φιλοθέη.
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: Έκανε τη διαθήκη της και αποκάλυψε τι θα αφήσει στη Ναταλία Γερμανού (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Ιωαννίδου: Έκανε τη διαθήκη της και αποκαλύπτει τι θα πάρει η Γερμανού!
H Μαρία Ιωαννίδου άνοιξε το σπίτι της και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στην εκπομπή, Ευτυχείτε ότι…
Διαβάστε το στο queen.grΜαρία Ιωαννίδου: Έκανε τη διαθήκη της και αποκαλύπτει τι θα πάρει η Γερμανού!
H Μαρία Ιωαννίδου άνοιξε το σπίτι της και μεταξύ άλλων…
Διαβάστε το στο onsports.grΜαρία Ιωαννίδου: Έκανε τη διαθήκη της και αποκαλύπτει τι θα πάρει η Γερμανού!
H Μαρία Ιωαννίδου άνοιξε το σπίτι της και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στην εκπομπή, Ευτυχείτε ότι έχει κάνει τη διαθήκη της και δεν δίστασε να…
Διαβάστε το στο astrology.gr