Θεσσαλονίκη: Εστιατόριο μαγειρεύει δωρεάν για άστεγους και άπορους μετά το lockdown!

09:02 - 06/11/2020

Θεσσαλονίκη: Εστιατόριο μαγειρεύει δωρεάν για άστεγους και άπορους μετά το lockdown! Στο πλευρό εκείνων που το έχουν ανάγκη, ειδικά και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει επιφέρει το lockdown, στέκεται ένα κατάστημα εστίασης στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Μιας και τα περιοριστικά μέτρα είχαν ως συνέπεια να μπει «λουκέτο» και στα συσσίτια, τα οποία αποτελούν σημαντικό στήριγμα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Aναστολή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης «thesi» για τους επισκέπτες έφερε το lockdown

Την αναστολή της λειτουργία του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης «thesi» για τις θέσεις επισκεπτών...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια αστυνομίας και διαδηλωτών κατά του lockdown

Συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών κατά του lockdown σημειώθηκε πριν λίγο στη Θεσσαλονίκη.Στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε ένταση και επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και ατόμων που είναι κατά του lockdown. Πιο αναλυτικά, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν, μέσω διαδικτυακού καλέσματος, κοντά στον Λευκό Πύργο για να διαμαρτυρηθούν κατά του νέου lockdown. Νέα ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ διαδηλωτών κατά του lockdown και αστυνομικών. Τότε, αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν επί τόπου, ώστε να αποτρέψουν τον συνωστισμό πολιτών και κατά συνέπεια την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης. Αρχικά σύμφωνα με το thestival.gr υπήρξε μικροένταση, λίγο αργότερα όμως τα πνεύματα οξύνθηκαν. Διαδηλ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή