Θετικός στον κορονοϊό ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης – Το μήνυμα του παρουσιαστή

22:54 - 05/11/2020

Ακόμα ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιλέγει να δημοσιοποιήσει πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο παρουσιαστής του ALPHA, που […] The post Θετικός στον κορονοϊό ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης – Το μήνυμα του παρουσιαστή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετικός στον κορονοϊό ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, παρουσιαστής της εκπομπής “Οδηγός καλής ζωής”

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του. The post Θετικός στον κορονοϊό ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, παρουσιαστής της εκπομπής “Οδηγός καλής ζωής” appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ανησυχία στον Alpha – Θετικός στον κορονοϊό ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης

Ο παρουσιαστής του Alpha υποβλήθηκε σήμερα σε μοριακό έλεγχο και βγήκε θετικός στον ιό, ωστόσο, όπως έγραψε, δεν έχει εμφανίσει μέχρι στιγμής κάποιο σύμπτωμα.     “Κάθε μέρα τους τελευταίους 8 μήνες συνηθίζω ως ιατρικός συντάκτης, να γραφώ για τα κρούσματα του κορονοϊού́ στη χώρα. Θα εξακολουθήσω να το κάνω, με την διαφορά ότι στον αριθμό που έγραψα απόψε, γνωρίζω ότι ένα από αυτά τα κρούσματα, αφορούσε εμένα. Θετικός κι εγώ στον κορονοϊό, όπως διαπίστωσα μετά από μοριακό έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκα σήμερα. Χωρίς συμπτώματα προς το παρόν και θετική σκέψη. Βέβαια η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια αγωνία για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση τις προσεχείς ημέρες. Πρωταρχικό μου μέλημα ήταν να ενημε

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»