Μιχάλης Λεμπιδάκης: Ζητώ την επιείκεια του δικαστηρίου για τους απαγωγείς μου
17:01 - 04/11/2020
Μνήμες από την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος απήχθη και κρατήθηκε όμηρος επί 6 μήνες, ξύπνησαν σήμερα στα δικαστήρια του Ηρακλείου. Στο Πενταμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης δικάζονται σε δεύτερο βαθμό οι 12 κατηγορούμενοι που είχαν κριθεί πρωτοδίκως ένοχοι. Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είχε απαχθεί το Μάρτιο του...
The post Μιχάλης Λεμπιδάκης: Ζητώ την επιείκεια του δικαστηρίου για τους απαγωγείς μου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατάθεση ψυχής από τον Μιχάλη Λεμπιδάκη – Ζήτησε επιείκεια για τους απαγωγείς του
Για 180 ημέρες ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης ζούσε καθημερινά έναν εφιάλτη όσο βρισκόταν στα χεριά των απαγωγέων κλεισμένος μέσα στη μάντρα αυτοκίνητων.
Διαβάστε το στο in.grΔίκη Λεμπιδάκη: Τι ζήτησε από το δικαστήριο ο Κρητικός επιχειρηματίας
Με την κατάθεση του Κρητικού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης απαγωγής του στο Πενταμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.
Διαβάστε το στο NewsBombΚατάθεση ψυχής από τον Μιχάλη Λεμπιδάκη – Ζήτησε επιείκεια για τους απαγωγείς του
Για 180 ημέρες ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης ζούσε καθημερινά έναν εφιάλτη όσο βρισκόταν στα χεριά των απαγωγέων κλεισμένος μέσα στη μάντρα αυτοκίνητων.
Διαβάστε το στο tovimaΜιχάλης Λεμπιδάκης: «Ζήτησα από το δικαστήριο επιείκεια στους απαγωγείς μου» – BINTEO
Η δήλωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη που επιβεβαιώνει οτι ζήτησε επιείκεια για τους απαγωγής του.
Το άρθρο Μιχάλης Λεμπιδάκης: «Ζήτησα από το δικαστήριο επιείκεια στους απαγωγείς μου» – BINTEO εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΔίκη Λεμπιδάκη: Τι ζήτησε από το δικαστήριο ο Κρητικός επιχειρηματίας
Με την κατάθεση του Κρητικού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης απαγωγής του στο Πενταμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης. Στο εδώλιο κάθονται εκ νέου οι «12» κατηγορούμενοι που ήδη έχουν καταδικαστεί από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο από 11 έως 26 έτη, κατά περίπτωση. Στο δικαστήριο βρέθηκε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης και μέλη της οικογένειάς του ενώ […]
The post Δίκη Λεμπιδάκη: Τι ζήτησε από το δικαστήριο ο Κρητικός επιχειρηματίας appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΣυγκλονίζει ο Μιχάλης Λεμπιδάκης: Ζητώ επιείκεια για τους απαγωγείς μου – ΒΙΝΤΕΟ
Στο Πενταμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο, δικάζονται σε δεύτερο βαθμό οι 12 κατηγορούμενοι που είχαν κριθεί πρωτοδίκως ένοχοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Ο επιχειρηματίας είχε απαχθεί το Μάρτιο του 2017 λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς είχε παραμείνει όμηρος στα χέρια των […]
Διαβάστε το στο dete.gr