Φρουζής: Κάνω αίτηση να αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί μου με το νέο Ποινικό Κώδικα

17:26 - 15/11/2019

Στην αποκάλυψη ότι ο Κωνσταντίνος Φρουζής θα προχωρήσει σε αίτηση για να αποδεσμευθούν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί που είχαν δεσμευθεί με αφορμή το σκάνδαλο Novartis φέρεται να προχώρησε ο ίδιος ο πρώην ισχυρός άνδρας της ελβετικής πολυεθνικής εταιρίας.  Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση στην Προανακριτική, ο κ. Φρουζής φέρεται να απάντησε θετικά. Συγκεκριμένα ο διάλογος φαίνεται να είναι ο εξής: Ραγκούσης: Μετά τις προχθεσινες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα θα κάνετε αίτηση να αποδεσμευτεί ο λογαριασμός σας στην Ελβετία; Φρουζής: Σήμερα το πρωί μίλησα με τον δικηγόρο μου και τον ενημέρωσα. Και βεβαίως κύριε Ραγκούση θα κάνω αίτηση να αποδεσμευτεί ο λ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φρουζής: Δεν αποδεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί μου επειδή δεν είπα για πολιτικούς

Η εξέταση του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Hellas Κωνσταντίνου Φρουζή ολοκληρώθηκε το απόγευμα τη Παρασκευής

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Φρουζής θα κάνει αίτηση να αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί του

Αιχμές κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τη διάταξη για την ενεργητική δωροδοκία που ψηφίστηκε στη Βουλή, εκτοξεύουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης ήρθε τελικά αντιμέτωπος με το «δώρο» του για τους υπόδικους που ελέγχονται για ξέπλυμα πιο γρήγορα από ό,τι φανταζόταν». 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά