«Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι αβγό ημέρας»

10:51 - 04/11/2020

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά του. Ο γνωστός δημοσιογράφος-συγγραφέας έκλεισε τα 98 του χρόνια. Από το Πρωινό, η […] The post «Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι αβγό ημέρας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι αυγό ημέρας. Έχει κάποια ηλικία…

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου,  μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού” για τις γυναίκες της του καθώς  αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη. «Έχω αγοράσει 5 ψυγεία, 5 πλυντήρια, όλα από 5. Γιατί εγώ, είτε βαριόμουν, είτε θύμωνα, είτε με ενοχλούσαν, έφευγα και έλεγα: «Γεια σου αγάπη μου, καλά περάσαμε» και τέρμα»,είπε αρχικά. «Η Ελένη δεν είναι αυγό ημέρας. Είναι κάποια ηλικία… Δεν με ενδιαφέρει να πω και πόσο είναι, ούτε και ξέρω, αλλά δεν είναι το κοριτσάκι εκείνο». Πηγή: TVNEA.COM > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι αυγό ημέρας. Έχει κάποια ηλικία…

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»