Εύη Ιωαννίδου: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι…»
16:27 - 15/11/2019
Γιώργος Αγγελόπουλος, Εύη Ιωαννίδου και στη μέση η Μέγκι Ντρίο. Ή μήπως Μέγκι Ντρίο, Εύη Ιωαννίδου και στη μέση ο […]
The post Εύη Ιωαννίδου: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εύη Ιωαννίδου: Ήταν ή όχι ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;
Μια φράση που είπε η Μέγκι Ντρίο στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open για τη σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Εύη...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕύη Ιωαννίδου: "Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι…" (VIDEO)
Γιώργος Αγγελόπουλος, Εύη Ιωαννίδου και στη μέση η Μέγκι Ντρίο.
Μια φράση που είπε η Μέγκι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έχει ανάψει φωτιές! «Ποιος της έκανε πρόταση για το Εζέλ; Ο ίδιος ο Ντάνος; Γιατί ξέρω ότι παλιά έβγαιναν κιόλας ο Ντάνος και η Εύη», είπε η Μέγκι Ντρίο και έγινε χαμός!
Την πόρτα του Νίκου Μουτσινά άνοιξε το ίδιο απόγευμα η Εύη Ιωαννίδου, κάθισε απέναντί του και απάντησε:
«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός μου φίλος, γυρίσαμε και το βίντεο κλιπ για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην Τραπεζούντα, οπότε δεν έχω να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό. Είναι πολύ καλός μου φίλος και βάζω μία τελεία».
Διαβάστε το στο thestival.grΕύη Ιωαννίδου: Ήταν ή όχι ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;
Μια φράση που είπε η Μέγκι Ντρίο στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open για τη σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Εύη Ιωαννίδου προκάλεσε ταραχή και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι». Η Μέγκι Ντρίο ανέφερε πως η πρώην φίλη και συμπαίκτρια της Εύη έβγαινε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Νίκος Μουτσινάς αναφερόμενος στο θέμα, έστειλε ένα μήνυμα στην Μέγκι Ντρίο: «Κορίτσι μου, καλό μου μοντέλο… Σταμάτα να μιλάς! Παιδί μου; Τι είναι αυτά που λες; Ανοίγει το στόμα και… προκαλώ την Εύη Ιωαννίδου να έρθει εδώ να μας πει την αλήθεια» είπε ο παρουσιαστής. Τότε η πόρτα η οποία βρισκόταν πίσω από […]
Διαβάστε το στο dete.gr