Κώστας Σπυρόπουλος: «Τιμή μου και καμάρι μου που με ταυτίζουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»
08:18 - 03/11/2020
Ο Κώστας Σπυρόπουλος και ο Δημήτρης Σταρόβας έκατσαν στις πολυθρόνες της εκπομπής «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ
To άρθρο Κώστας Σπυρόπουλος: «Τιμή μου και καμάρι μου που με ταυτίζουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: “Τιμή μου και καμάρι μου να με ταυτίζουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη”
Στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός που συνομίλησε με τον Δημήτρη Σταρόβα και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο ίδιος δήλωσε: “Σκεφτόμουν ότι ξεκίνησα ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: “Τιμή μου και καμάρι μου να με ταυτίζουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚώστας Σπυρόπουλος : Καμάρι μου να με ταυτίζουν με την Αλίκη
Ο Κώστας Σπυρόπουλος σε μία σπάνια εξομολόγηση για τη γνωριμία και τον έρωτα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Διαβάστε το στο in.grΚώστας Σπυρόπουλος: «Τιμή μου και χαρά μου που με ταυτίζουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»
Ο Κώστας Σπυρόπουλος και ο Δημήτρης Σταρόβας έκατσαν στις πολυθρόνες της εκπομπής «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ και συζήτησαν τόσο για την πορεία...
Διαβάστε το στο govastileto.gr«Τιμή μου και καμάρι μου να με ταυτίζουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»
Στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης βρέθηκαν ο Κώστας Σπυρόπουλος κι ο Δημήτρης Σταρόβας και είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να […]
The post «Τιμή μου και καμάρι μου να με ταυτίζουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr Σπυρόπουλος: «Τιμή μου και καμάρι μου να με ταυτίζουν ως σύντροφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη»
ΕΛΛAΔΑ
Για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και το ότι γαλουχήθηκε στην υποκριτική πλάι σε μεγάλους καλλιτέχνες μίλησε ο Κώστας Σπυρόπουλος.
Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν ενοχλήθηκε καθόλου όταν ο Δημήτρης Σταρόβας με τον οποίο βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ του είπε ότι οι περισσότεροι φίλοι του λένε για τον Σπυρόπουλο: "Α, αυτός από τη Λάμψη και ο σύντροφος της Αλίκης" και τότε εκείνος είπε πως πράγματι όχι μόνο δεν παρεξηγείται αλλά είναι τιμή του και καμάρι του που τον ταυτίζουν με αυτόν τον τρόπο.
«Τιμή μου και καμάρι μου να με ταυτίζουν ως σύντροφο της Αλίκης» είπε ο Κώστας Σπυρόπουλος ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε και ότι η παράσταση TOC T
Διαβάστε το στο topontiki.gr«Τιμή μου και καμάρι μου να με ταυτίζουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»
Στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης βρέθηκαν ο Κώστας Σπυρόπουλος κι ο Δημήτρης Σταρόβας και είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα ζητήματα. Ένα από αυτά που έθεσε ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν αν επηρέασε τον Κώστα Σπυρόπουλο να τον θυμούνται από την συμμετοχή του στην Λάμψη ή να τον ταυτίζουν με την Αλίκη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚώστας Σπυρόπουλος : «Καμάρι μου να με ταυτίζουν με την Αλίκη»
Ο Κώστας Σπυρόπουλος σε μία σπάνια εξομολόγηση για τη γνωριμία και τον έρωτα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Διαβάστε το στο to10.gr