Μέγκι Ντρίο: «Ο Ντάνος έβγαινε με την Εύη Ιωαννίδου» – Έξαλλη η Καινούργιου

14:03 - 15/11/2019

Πριν καν προβληθεί το βίντεο με τα γενέθλια της Εύης Ιωαννίδου, η Μέγκι Ντρίο δεν έκρυψε τη δυσφορία της για […] The post Μέγκι Ντρίο: «Ο Ντάνος έβγαινε με την Εύη Ιωαννίδου» – Έξαλλη η Καινούργιου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέγκι Ντρίο: Ο Ντάνος έβγαινε με την Εύη Ιωαννίδου

Ένα βίντεο το οποίο επρόκειτο να προβληθεί στον «αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open έφερε αποκαλύψεις και...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η αποκάλυψη της Μέγκι για το φλέρτ Ντάνου – Ιωαννίδου που έκανε έξαλλη την Καινούργιου

Της έκανε παρατήρηση on air

Διαβάστε το στο news.gr

“Ξέρω ότι ο Ντάνος έβγαινε με την…” – Σοκ η Καινούργιου!

Πριν καν προβληθεί το βίντεο με τα γενέθλια της Εύης Ιωαννίδου, η Μέγκι Ντρίο δεν έκρυψε τη δυσφορία της για την πρώην συμπαίκτριά της στο GNTM. Μετά το βίντεο πέταξε τη φράση «Ο Ντάνος έβγαινε με την Εύη» και έγινε χαμός. Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη και ειπώθηκαν… άβολες λέξεις στον αέρα του Ευτυχείτε. Εν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»