Χριστίνα-Ιουστίνα Αρχοντή: Έτσι απαντά στην Άννα Χατζησοφιά για την απόφαση να μη βρίσκεται στον νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς (video)

15:18 - 02/11/2020

Τη γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο Καφέ της Χαράς και To άρθρο Χριστίνα-Ιουστίνα Αρχοντή: Έτσι απαντά στην Άννα Χατζησοφιά για την απόφαση να μη βρίσκεται στον νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η απάντηση της Χριστίνας Αρχοντή στη Χατζησοφιά για την απόφαση να μην είναι στο νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς

Η Χριστίνα Αρχοντή αφήνει πίσω της τη «Μπουλίτσα» από το «Καφέ της Χαράς. Τελείωσε τις σπουδές της στη Φυσικοθεραπεία, συνεχίζει με Βιολογία .  «Φέτος τελείωσα τις σπουδές μου με τη φυσικοθεραπεία, πήρα το πτυχίο μου με άριστα και έδωσα Πανελλήνιες και μπήκα τρίτη στη Βιολογία Αθήνας.   Η αλήθεια είναι ότι σε δραματική σχολή δεν έχω πάει ακόμα. Όμως έχω παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής από δύο σπουδαίους ηθοποιούς του Εθνικού Θεάτρου κι εξακολουθώ να παρακολουθώ, απλά είχαν προτεραιότητα οι σπουδές μου στις επιστήμες υγείας και των θετικών επιστημών. Δεν υπάρχει πικρία, δεν στεναχωριέμαι πλέον γιατί είναι η απόφαση που έχουν πάρει τα κατάλληλα πρόσωπα», δήλωσε στην εκπομπή «Pop up».   Πληροφ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια