Big Brother: Η αποκάλυψη της Χριστίνας για τη νέα της σχέση και το ξυλοδαρμό

10:39 - 02/11/2020

Big Brother: Μία βδομάδα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Χριστίνα Ορφανίδου προχώρησε σε αποκαλύψεις

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother: Η αποκάλυψη της Χριστίνας για τη νέα της σχέση και τον ξυλοδαρμό

Big Brother: Μία βδομάδα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Χριστίνα Ορφανίδου προχώρησε…

Διαβάστε το στο queen.gr

Big Brother: Μία βδομάδα μετά την αποχώρησή της από το…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Big Brother: Μία βδομάδα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Χριστίνα Ορφανίδου προχώρησε σε αποκαλύψεις

Διαβάστε το στο astrology.gr

Big Brother: Μία βδομάδα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Χριστίνα Ορφανίδου προχώρησε σε αποκαλύψεις Αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο φετινό Big Brother, τόσο για την ιδιαίτερη σχέση της με τον Παναγιώτη, όσο και για το σάλο που ξέσπασε όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο το ροζ βίντεο. Η Χριστίνα Ορφανίδου λίγο μετά την αποχώρησή της από τον «Μεγάλο Αδερφό» μίλησε στην εφημερίδα «On time» και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για την προσωπική της ζωή. Η μελαχρινή παίκτρια poker, ανέφερε πως βρίσκεται σε σχέση με κάποιον που την στηρίζει πάρα πολύ: «Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει, γνωρίζει πολύ καλά τι είμαι και δεν έχει

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Μαρινάκης για Σαμαρά: «Δεν άφησε περιθώριο, έθεσε εαυτόν εκτός» – Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών

Καιρός: Σπανιότατη διακύμανση της θερμοκρασίας - Πότε κατρακυλάει από τους 20 στους μηδέν

«Δεν θα σε αφήσουμε σε χλωρό κλαρί»: Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ζακύνθου

Μητσοτάκης: Μήνυμα στις τράπεζες - «Πάρτε ρίσκο και χρηματοδοτείστε την πραγματικά οικονομία»

Ενεργειακή αναβάθμιση κατοικίας – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Αναλυτικός οδηγός για το «Αλλάζω Συσκευή για τις Επιχειρήσεις»