«Βόμβα» Φρουζή για Τουλουπάκη! «Δώσε 10 πολιτικούς για ευνοϊκή μεταχείριση!»

13:07 - 15/11/2019

Η συνάντηση του Κωνσταντίνου Φρουζή με την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη κυριάρχησε στην τρίτη ημέρα κατάθεσης του πρώην ισχυρού άνδρα της Novartis. Ο  βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης κάλεσε τον κ. Φρουζή να δώσει περαιτέρω διευκρινήσεις. Ο κ. Φρουζής φέρεται να δήλωσε ότι πήγε στην συνάντηση με δύο στόχους: να καταθέσει όσα ο ίδιος γνώριζε […] The post «Βόμβα» Φρουζή για Τουλουπάκη! «Δώσε 10 πολιτικούς για ευνοϊκή μεταχείριση!» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Βόμβα» Φρουζή για Τουλουπάκη! «Δώσε 10 πολιτικούς για ευνοϊκή μεταχείριση!»

Η συνάντηση του Κωνσταντίνου Φρουζή με την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη κυριάρχησε στην τρίτη ημέρα κατάθεσης του πρώην ισχυρού άνδρα της Novartis. Ο  βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης κάλεσε τον κ. Φρουζή να δώσει περαιτέρω διευκρινήσεις. Ο κ. Φρουζής φέρεται να δήλωσε ότι πήγε στην συνάντηση με δύο στόχους: να καταθέσει όσα ο ίδιος γνώριζε […] The post «Βόμβα» Φρουζή για Τουλουπάκη! «Δώσε 10 πολιτικούς για ευνοϊκή μεταχείριση!» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Φρουζής: Η Τουλουπάκη μου ζήτησε να μιλήσω για πολιτικούς και θα έχω ευνοϊκή μεταχείριση

Πολιτική  Τρίτη φορά και για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα καταθέτει ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.  «Με ρωτάτε αν η Novartis είναι σκάνδαλο. Η απάντηση είναι σαν να με ρωτάτε αν η ζωή είναι δύσκολη! Για μένα δεν είναι σκάνδαλο», αυτό απάντησε ο κ. Φρουζής σε ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δώρας Αυγέρη.  Η Τουλουπάκη μου ζήτησε να μιλήσω για πολιτικούς Ο κ. Φρουζής αναφέρθηκε για δεύτερη φορά στο ραντεβού του με την εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη και σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι πήγε σε αυτήν με δύο στόχους: να καταθέσει για να μιλήσει επιτέλους και για να ανοίξουν οι λογαριασμοί του. «"Θέλω να καταθέ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Φρουζής: Η Τουλουπάκη μου είπε πως αν μιλήσω για τους 10 πολιτικούς θα έχω ευνοϊκή μεταχείριση

Ολοκληρώθηκε η τρίτη μέρα της κατάθεσης του άλλοτε ισχυρού άντρα της Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή, με τον ίδιο να αναφέρει πως η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη του είπε να μιλήσει για τα 10 πολιτικά πρόσωπα προκειμένου να έχει ευνοϊκή μεταχείριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φρουζής τη συνάντησε με στόχο να καταθέσει όσα ο ίδιος γνώριζε καθώς […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Δεν καταργείται το πράσινο τιμολόγιο!

Τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης για την βία ανηλίκων

Μαρινάκης για Σύνοδο MED-9: Μία από τις πρώτες συζητήσεις είναι το μεταναστευτικό

Σπουδαιότητα του προληπτικού ελέγχου των μαστών: Γιατί τον οφείλω στον εαυτό μου;

Σάλος στη Στουγκάρδη με σκανδαλώδη όπερα που προκάλεσε ναυτία σε 18 θεατές! (video+photo)

Ποιοι είναι οι 11 με τους οποίους φτιάχνει «κόμμα τσέπης» ο Κασσελάκης;