«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Βαγγέλη Κακουριώτη»

00:00 - 01/11/2020

Στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη παραχώρησε δηλώσεις η Ζένια Μπονάτσου, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο […] The post «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Βαγγέλη Κακουριώτη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζένια Μπονάτσου: Αποκαλύπτει αν είναι ζευγάρι με τον Βαγγέλη Κακουριώτη

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Ζένια Μπονάτσου ζευγάρι με τον Βαγγέλη Κακουριώτη.

Διαβάστε το στο vita.gr

Just The 2 Of Us – Ζένια Μπονάτσου – Είναι ζευγάρι με τον Βαγγέλη Κακουριώτη;

H Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αείμνηστου Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις στο μουσικό σόου «Just the two of us», με coach τον Βαγγέλη Κακουριώτη.           Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, εκτός από ζευγάρι στη σκηνή του σόου τους, οι φήμες τούς θέλουν ζευγάρι και στη ζωή.       Η ηθοποιός δίνει την απάντησή της στο «Secret»  και τη Σάσα Σταμάτη, βάζοντας τέλος στις φήμες περί ειδυλλίου. «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Βαγγέλη», αναφέρει χαρακτηριστικά. Οσον αφορά τα προσωπικά της, χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες, μας λέει: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή». Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Just The 2 Of Us – Ζέ

Διαβάστε το στο spoilers

Ζένια Μπονάτσου: "Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Βαγγέλη Κακουριώτη"

Απάντησε στις φήμες

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»