Χασάν: «Μου αρέσει να παίζω δίπλα στον Ελ Αραμπί»
18:06 - 31/10/2020
Ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού τόνισε πως σημασία έχει να κερδίζουν οι «ερυθρόλευκοι» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γαλλομαροκινό
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χασάν : «Μου αρέσει να παίζω δίπλα στον Ελ Αραμπί, έχουμε καλή συνεργασία»
Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε για το τρίποντο κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά και τη συνεργασία του με τον Ελ Αραμπί.
Διαβάστε το στο in.grΧασάν: «Μου αρέσει να παίζω με τον Ελ Αραμπί»!
Στην καλή συνεργασία που έχει στην επίθεση του Ολυμπιακού με…
Διαβάστε το στο onsports.grΧασάν: «Μου αρέσει πολύ να παίζω με τον Ελ Αραμπί, πρόκληση να αγωνιστώ κόντρα στη Σίτι»
Χασάν: «Μου αρέσει πολύ να παίζω με τον Ελ Αραμπί, πρόκληση να αγωνιστώ κόντρα στη Σίτι»
31/10/2020
Για τη συνεργασία του με τον Ελ Αραμπί μίλησε μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης (2-0) ο σκόρερ των «ερυθρόλευκων» Αχμέτ Χασάν. λέγοντας πως του αρέσει πολύ να παίζει με τον Μαροκινό φορ, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στη Σίτι, που είναι πρόκληση για αυτόν να αγωνιστεί.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χασάν στην κάμερα της Νοva:
Για τα δύο γκολ του: "Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει μία σημαντική νίκη. Ο Ολυμπιακός παίζει σε όλα τα παιχνίδια για να πάρει τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Κάναμε σ
Διαβάστε το στο filathlos.grΧασάν : «Μου αρέσει να παίζω δίπλα στον Ελ Αραμπί, έχουμε καλή συνεργασία»
Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε για το τρίποντο κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά και τη συνεργασία του με τον Ελ Αραμπί.
Διαβάστε το στο to10.gr